torstai 11. lokakuuta 2007

ongelma



Siitä on jo aikaa kun sain haasteen kuvat bloggausmaisemani, pahoitteluni vitkastelusta. Koneeni on tällä hetkellä anoppilan yläkerran aulassa. Tietoliikenne yhteyssyistä, kotona ei ole netti liitäntää.
Kuvat ovat ulkoa, ja aavistuksen kaunisteltuja, mutta näkymä on perjaatteessa tämä. Lisäksi takana siintää paikallisen poliisin päämaja. Vitsi mitä maailasiromantiikkaa!


Ongelmia:

-On ilmennyt Haltija takin väkerryksessä, jo 4 kertaa purkaessa meinaa vähäsen hermo mennä. Etenkään kun ei vikaa meinaa löytyä, olen kerrankin noudattanut ohjeita!?

-On ilmennyt talo ihastukseni kanssa. Unelma on löytynyt!!
Miten tehdä päätös ? Talo sitoo kuitenkin vahvasti aloilleen.
Vaikeaa! ARRRH!
Punainen tupa, perunamaa ja pala peltoa, vai vuosikausia eri opiskelu asunnoissa??

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mikä Haltijatakissa ongelmana? Voinko kenties auttaa? :) Olen sen neulonut kesällä.

Tiuku kirjoitti...

nro 12 puikoilla tuntuu tulevan kaikesta huolimatta tosi pikkuisen oloinen takki. Mitä arvelet tarvisiko vielä isommat puikot? Toisaalta olen yrittänyt tehdä oikein löysästi, ehkä auttaa. Lapset nyt kokoa 92-98 aloitin 100 takin ja tulos oli aika piukka. Nyt menossa uusi yritys 110 ohjeella ja löysällä käsialalla.
Nämä villa takit/paidat ovat ihan kirous, meikäläiseltä ei vaan oikein ota onnistuakseen. Lapaset, hatut, sukat ok. Paidat ei :(
Kiitos kovasti jos vinkkejä löytyy :)

Jonna kirjoitti...

Pingoitus tekee kyllä sitten ihmeitä, mutta voithan kokeilla vielä isompia puikkoja? Minä tein nro 10 puikoilla ja siitä tuli tosi tiivis. Seuraavan tekisin kyllä 12 puikoilla, mutta minulla on kai aika normaali käsiala.