torstai 20. maaliskuuta 2008

Kotipäiviä

Intouduimme tyttöjen kanssa hulluttelemaan kameralla. Tässä on äiti ! (tai oikeammin neitini N minun vaatteissani) Ala kuvassa neiti A (se malli) Oli lystiä, kuvailimme myös kenkä ja laukku kuvia mutta ehkä niistä myöhemmin. Jokus on hauskaa pistää vähän överiksi ja hullutella. Minusta on näköjään hauskaa pukeutua ja pukea muita, myös kaikki naamioituminen on hauskaa. Haaveilen epätoivoisesti naamiais kutsusta tai kutsujen pitämisestä. Huokaus!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Pientä kevättä ilmassa. Istutimme kesäkurpitsan siemeniä. Todella nopeasti mullasta pilkistivät ensimmäiset vihreät ja nyt ne ovat jo näin komeita! Jostain syystä erityisesti tykkään kasvatella kesäkurpitsoja. Viime vuonna epäonnistui koko sato, väärän kasvupaikan valinnan vuoksi. Ehkä tänä vuonna paremmin. Ja ovat nuo taimet ihan koti kukkinakin ihania. Alla sisustukselliset ohrat! Siis pääsiäis ruohot, joo ovat ihan kamalat!
Puku leikkien yhteydessä innostuimme kuuntelemaan kuuluisia Diivoja menneiltä vuosilta. Madonnan alku puolen kappaleet tanssittavat hyvin, 50 luvun jazz puolestaan vain on niin tunnelmallista.





Ei kommentteja: