tiistai 5. lokakuuta 2010

Matkakuume valtaa.. I want to travel somewhere near or far just out of town..

 Kesällä käväsin ystävättäreni kanssa lomalla Milanossa. Ajatelkaas ensi askeleet Italiassa! Oh miten jännittävää en ollut lentänyt 6 vuoteen. Olo oli kuin pienellä lapsella kaikki ihmeellistä ja jännittävää. Matka oli oikein ihana (kiitos hurmaavan seuran!) Mutta jälleen tuli eteen se ISO kynnys, kielitaito! Kyllä se hyvät naiset ja herrat on niin että kielitaito on kultaa. Harmitti kovasti sillä itse en osaa sanaakaan italiaa, ja niin hullua kun voi olla niin muodin mekassa, ei juurikaan puhuta englantia. Tuntui kerrassaan kurjalta kuin kissa olisi vienyt kielen! Tunne jota
en meinaa kestää, sillä minähän rakastan puhumista ihmisiin tutustumisesta kommunikoinnista....!
Mutta kiitos vielä kesäinen Milano, seuraavaksi haluaisin astella eteläisessä Italiassa, ehkä sieltä löydän sen "minun" italiani, kovin bisnes keskeinen fiini pohjoinen tuntui melko vieraalta.. mutta katsotaan. Lapset ja Mami matkustaa.
Eräs kesä päivä hyppäsimme lauttaan ja matkasimme Tallinaan. Ystävättäreni heidän poitsunsa ja meidän pikku neidit, siinä oli aika kööri mutta meillä oli oikein kivaa! Voitteko kuvitella tämä A &N.n ensimmäine ulkomaan matka! Olemmehan toki reissanneet paljonkin jo silloin kuin tytöt olivat pieniä ( asuimme JKL ja reissua tuli melkeimpä joka toinen vkonloppu etelään mummoloihin) Innostuimme visioimaan itsemme vaikka minne kaukoimaille. Ehkä ensi kesänä siis ;-) N halusi sinne maahan missä on kameleita. Jostain syystä on kovasti viehättynyt kyseisiin eläimiin?! A puolestaan halusi siniseen mereen.. missä on kauniita kaloja.Ei hullumpaa.
 Miss A


 N had a fab time in Tallinn..

1 kommentti:

Merruli kirjoitti...

Olipa hyvä, että kävin kurkkaamassa. MUkavia matkakuvia.

Paljon onnea teille eloon pääkaupungissa!