tiistai 2. lokakuuta 2007

Korut ja kantajat

Tässä osa lempikoruistani.
Pidän paljon puukoruista.
Sisimmät puuhelmet olen saanut äidiltäni, keskimmäisen olen saanut 10v. pikkuveljeltäni luokkaretkeltä hankittuna lahjana, uloimmat omenansiemenistä tehdyt ¨helmet¨olen myös saanut äidiltäni (materiaali on jännä ja kuvio kaunis) Näitä koruja käytän ehkä sormuksia lukuun ottamatta eniten. Niitä on kevyt kantaa ja ne tuntuvat ihanilta ihoa vasten.

Kilisevät korvakorut ovat ilmeisesti Perusta (?) ovat aika näyttävät, mutta jollain lailla viehättävät. Oikean puoleiset ovat joulu lahja äidiltä.

Katajainen ¨mitali¨on oma löytö kesäiseltä Tallinnan reissulta. Yksin kertainen mutta kaunis (ja tuoksuva) Ylhäällä oikealla on ostos Kuusamosta. Paikallisen kivenhiojan oma malli (Minni) en muista kiven nimeä, mutta muistaakseni sekin olis Kuusamosta (kotimainen kivilaji siis).
Vasemmalla on Kalevala korun lintu riipus. Jonka sain mieheltäni joululahjaksi noin kaksi vuotta sitten. Koru on nimetty Hulluksi Linnuksi. Pidin sitä paljon silloin kun lapset olivat pieniä. Sylissa ollessa tykkäsivät kovasti leikkiä linnun hupsuilla jaloilla.



Käsityö messuilta löytyneet piparkakku korvikset, ovat hauskat mutta
vähän käytössä olleet.

Lopuksi sormukseni. Vihkisormus paikallaan vasemmalla (Kalevala Korun Teljän neito sarjaa) ja messuilta ostettu pronssisormus oikealla.

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Mulla oli nuo samat kalevalat +muitakin sormuksia, sellaisia kookkaita, joissa oli kivi. Sain niistä hirveän allergian ja möin pois. Nykyään en voi käyttää mitään metalleja, ainoa on vanha hopea, jonka ihoni kestää.
Kaunis korukokoelma sinulla!

isoinpapu kirjoitti...

On kyllä tosi kiva katsella ihmisten korukokoelmia(ja muitakin kokoelmia).
Sulla on hienoja koruja. Omenansiemenhelmet ihan mahtavat!

Mulla oli tuo hullu lintu myös, mutta hävisi, oikeasti katosi jonnekin. Lensi kotiinsa varmaan...

Matroskin kirjoitti...

Minulla on pronssisena sama Kalevakorusormus, jossa on noita pompuloita. Kaverilla oli se hopeisena ja pompulat putosivat pois! Ulkomailla asuessa käytin paljon Kalevalakoruja, koska ihmiset aina ylistivät niitä. Puukorusi ovat kivoja!

Inka kirjoitti...

Kauniita koruja. Tässähän alkaa itsekin innostumaan korujen esittelystä :)

Inka kirjoitti...

Niin ja tämä unohtui viimeksi:

Haastan sinut kuvaamaan bloggausmaisemasi: "Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaabloggausympäristöäsi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."