maanantai 21. tammikuuta 2008

Ihmisistä

Ihmetyttää aina silloin tällöin kuinka meitä ihmisiä onkaan niin moneen lähtöön.
Kaikki samanlaisia toisaalta jokainen omanlaisensa.

Ihmisiä on mielenkiintoista tutkiskella. En toki tuijota tai muuta kiusaannuttavaa, vain silmäilen silloin tällöin. Hupinsa kullakin luulisin?!
Toisilla on tapana hipelöidä hiuksiaan. Joku taas harppoo hauskasti kiireessä ollessaan.

Olen monesti miettinyt sitäkin miten minut nähdään väkijoukossa. Miltä vaikutan toisen silmin. Vaikea sanoa kun tosiaan ei omista nahoistaan voi väliaikaisestikaan pois vaihtaa.
Asumme mieheni kotipaikkakunnalla jossa luonnollisesti kaikki tuntevat hänet ja minä olen sitten SE vaimo. Ihmiset eivät kai pohjimmiltaan ole pahantahtoisia useimmiten vain ajattelemattomia tai uteliaita. Toivoisin itse etten olisi kovin ajattelematon toisia kohtaan. Sitä olen yrittänyt huomioida itsessäni ja korjata käytöstäni tarvittaessa.

Voi ihmistä ja meitä ihmisiä, tästä aiheesta riittäisi jutun juurta vaikka kuinka, mutta ne säästettäköön toiseen kertaan.

Vasta korjauksesta
tulleet kopsuttelu korkokengät odottelevat innolla pääsyä ihmisten ilmoille ja tanssimaan. Kotona meillä on vuoroin soineet mieheni tämän hetken suosikki Semmareiden Wunderbaum, minun Bryan Adams sekä Kuubalainen salsa.

Voi tanssimaan, tanssimaan!

Viereinen villapaidan pahanen on aiheuttanut kovasti murhetta ja purkamista on joutunut tekemään paljon, toisaalta luulempa että tässä oli kaikkein opettavaisin työni tähän mennessä. Sunnitteilla on toinen saman tyylinen paranneltu versio.
Mieheni lapaset ovat kuitenkin teko vuorossa ennen sitä, kun menin lupaamaan, ja tarpeeseen ovat!

6 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Tervehdys taasen Tiuku!!!=O)
Ihmisiä on toden totta hauska seurata-varsinkin pikku lapsia!!!Katsella heidän ilmeitään ja huomata heidän tapansa-tosin tapoja taitaa tulla vasta vanhemmiten!!!Jotkut tavat ja tottumukset saattavat alkaa jopa
ajan kanssa ärsyttämään!!!Miksiköhän joku jääkin tavaksi(jonkin sorttista turvan hakemista/tuontia)!?
Hiustennyplääminen tai joku tietty käsien asento,suunliike,ilme!!
Hauska aihe!!!!
Mukava se on katsella ihmisten kävelytyylejäkin.....Jokaisella on omansa!!!=O)
Tumpun teko intoa sinulle Tiukulainen!!!!
Toivottavasti pääset pian danssaloimaan!!!

violet kirjoitti...

Noi kengät...ovat IHANAT! oletko ne uutena ostanut vai ovatko vanhat löydöt? En osaa kuvasta nähdä.

Hmm, totta tosiaan mielenkiintoista katsella ihmisiä. Itseään olisi peräti mielenkiintoista kurkata joskus ulkopuolelta. Kiva olisi tietää miltä sitä oikein OIKEASTI näyttää?

Tiuku kirjoitti...

Essuntasku: Kiitos, intoa tumppujen tekoon tarvitaankin, vähän meinaa olla tylsää puuhaa,mutta ehkäpä yllätän epäkonservatiivisilla lapasilla. Innostan itseäni koristelu mahdollisuuksilla tms.

Violet, minäkin ihastuin kenkiin heti kun ne näin. Ovat kirpputori löytö. Sisä pohjaassa lukee Aaltonen, olisiko valmistajan nimi? Vanhat kengät ovat ihania, olisi kiva löytää Maija Poppanen kengät, sellaiset oikein naiselliset. Niin ja tietysti vanhat.

Oma ääni on myös asia joka aina välillä askarruttaa. Miltä kuulostan muiden korviin?! Oman päänsä sisällä kun kuulee itseään niin monella tapaa erilailla.

Vilijonkka kirjoitti...

Kunpa kaikki muistaisivat olevansa erilaisia ja vielä arvostaisivat sitä!

Tuota ääntä pohdin aika useinkin. Mulla on kuulemman erittäin kantava ja kohtuullisen matala (kuten opella kuuluu ollakin, heh!), mutta omasta mielestäni se on ihan tavallinen ja jopa pehmeä... Ulkonäköä en tohdi edes ruveta miettimään. Yleensä juuri silloin kun koen itseni tosi rumaksi sanoo mieheni yllättäen että olen kaunis!?

Liivia kirjoitti...

Kengät ovat todella ihanat! Minä aloin kanssa kutoa itselleni vihdoinkin, viikon kudoin, nyt olen päivän purkanut ja taas alusta. Hohhoijaa, ehkä parasta tehdä vain muille.

violet kirjoitti...

Jep, Aaltosen kenkätehdas oli Tampereella.