torstai 21. helmikuuta 2008

Naisenergiaa

Tänään neiti A:ta harmitti. Nyyhkytystä ja kiukkuilua. Hetken kuluttua surumieli oli tiessään, mutta lapsi vakavana sanoi: äiti anteeksi, olin surullinen.



Jäin miettimään, onko minulla jopa liiankin kohteliaita lapsia?! Eihän surullisuutta tarvitse pyytää anteeksi, vai täytyykö.
Minusta tuntuu, että olen itse aika isolta osin surumielinen luonne. Mieheni kutsuu sitä pessimismiksi, muttei oikeasti tajua mistä on kyse. Surullisuuttakin voi olla monenlaista. En kuitenkaan tiedä haluaisinko lasteni perivän surusilmät. Ehkä tämäkin on näitä ns. naisten juttuja, hormooneissa ehkä? Tuntuu että miesten on toisinaan käsittämättömän vaikea ymmärtää näitä elämän pieniä vivahteita. Tai sitten lapset ovat perineet minun tulistuvan ja herkän tempperamenttini




Tässä se virkattu neulottu tunika teos. Ihanat värit, mutta muodossa on hieman hiottavaa, tämän hetkinen tila muistuttaa kovasti äitys paitaa.




















Täässä puolestaan villapellava hakee uutta muotoaan laseten villapaitana. On jännittävää osaankohan neuloa raglankavennuksen?!
Alla, taikakakin yläkappaleen puolikas. Sormet menivät tuosta pellavalangasta ihan helliksi, joten lennosta vaihdoin pehmeään villasekoitteeseen ja 8 puikkoihin. Olinko muuten aiemmin väittänyt ettei minulla olisi kesken eräisiä neuleita? Taisin puhua ihan höpöjä, näköjään näitä vieläkin löytyy. Ehkä joskus tämäkin tekele valmistuu. En sanoisi että odottelen innolla kaikkien näiden raiotej langanpäiden päättelyä.


Meillä on talossa tyttöjä. Sen näkee sisustuksesta, leluista, joka paikasta pukkaavista langoista ja nuppineulatyynyistä.

8 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

IHANIA TAMINEITA vikassa kuvassa!!!
Kyllähän nuo tyttöjen vaatteet on kieltämättä mukavemman näköisiä henkareissa näkösällä,kuin poikein!!!<3
Pienille tytöille onkin niin paljon suloisia ja kivan näköisiä mekkosia ja hamosia!!!
Sitten kun plakkariin tulee 120cm,niin tyyli muuttuu tyystin!!!SURKU!!!

Ihana mutrusuu!!!
Pienet lapset on niin hellyttäviä suuttuessaan ja kulmat kurtussa-melkein siinä rupeaa äippää hymyilyttämään ja ei voi muuta kuin napata pieni mutruhuuli syliinsä ja muiskutella pieniä poskia,lohdunsanojen kera!!!=O)
Ja ihaninta pienissä ihmisissä on se,että murheet haihtuvat niin nopeasti ja kiukku kaikkoaa tosta noin vaan!!!Eikä sitä enää muisteta ollenkaan,vähän ajan päästä!!=O)
Eivät ole pitkävihaisia!!Onneksi!!!

isoinpapu kirjoitti...

Mahtavia kuvia, kaikki. Kiitos. Tulin hyvälle mielelle, vaikka puhe olikin surumielisyydestä.

Liivia kirjoitti...

Rakastan noita sinun tekeleitäsi! AAh, tuota virkattua tunikaakaa, ja alin kuva on ihana!
Sinulla on persoonallinen värisilmä!

maijja kirjoitti...

OIJOI miten kaunis tunika! Ihastuin siihen täysin. Mitä lankaa sen on?

Minusta surumielisyys on kiehtova ja kaunis asia. Kaikilla asioilla on toinenkin puoli, ja vastavoima vain vahvistaa vastavoimaansa. Siis surumielen ilo on isoa.
Näin minusta :]

veera kirjoitti...

minäkin ihastuin tunikaasi, tuli tunne, että tuollaista täytyy alkaa väkertämään... joskus :)

Inka kirjoitti...

Kiitos, näistä kuvista tuli ihanan inspiroitunut olo! Värit, tekstuurit, tunnelmat -- oi!

Merruli kirjoitti...

Upeita neulomuksia ja alin kuva niin valloittava!

Bohemian girl kirjoitti...

Nice the brown and green vest, looks very retro, I like it.