torstai 19. kesäkuuta 2008




Sain lahjaksi kimpun Pioneja ja harsokukkia. Olen onnellinen! Harsokukat ovat yksiä suosikki leikkokuistani, parhaimmillaan minusta yksin isoina kimppuna yksin kertaisessa maljakossa. Olisin halunnut hääkimppuni pelkistä harsokukista, mutta oli floristin mielestä järkyttävän yksinkertainen. Kimpussani oli sitten pioneja.Kimppu oli nupullaan olevista pioneista ja aivan liian tiiviisti sidottu, itkeä tirautin kun sen näin, ei ollut yhtään sitä mitä toivoin. Jatkossa ostan kaikkiin tilaisuuksiin vain irto kukkia, sidonnat hiiteen.
Koska olen joskus kutsunut blogiani (ehkä harhaan johtavasti) käsityöblogiksi, ajattelin näyttää mitä olen viimeaikoina puuhaillut sillä rintamalla.
Prinsessa kuvassa on nyt sitten se nenäliinaviritys, johon meni monta öistä tuntia käsinommellessa, enkä osaa vieläkään sanoa tykkäänkö vai en.

Tänään oli ihana aamu, lapset heräsivät iloisina ja tyytyväisinä elämään. Kukaan ei karjunut (en minäkään) kiukkuillut tai muuten vain uhmaillut. Ulkona näyttää pitkästä aikaa aurinko paistattavan, tänään lähdemme torille katselemaan kukkia ja vihanneksi. Ehkä löydämme jotain oikein mielenkiintoistakin kotiin tai mökki lahjaksi Ukkelille (isälleni)


Juu kyllä se oikeasti on villapaita, vaikkei siltä näytä. Pitäisi viimein kursia tuo mokoma kasaan. Malli Modasta lasten villapaita Just Soyasta.

Olen kovasti suunnitellut ompelevani meille tyttöjen kanssa kesämekkoja. Kuten kuvista näkyy kankaita ainakin riittää. Siivosin eilen lehtiäni tylsät varastoon, kiintoisat koriin olohuoneeseen. Pää pyörii täynnä ideoita ja visioita, kun pääsisi jo ompelu hommiin. Viime ompeluksista on valehtelematta jo ainakin kuukausi.


6 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Oi vitsit, ihania kankaita sulla. Noistahan keksisi vaikka mitä. Minusta tuo nenäliina"viritys" näyttää tosi kivalta tuolla seinällä.

Satu kirjoitti...

Kokoon kursiminenhan on neulomisen ikävin osa. Ihanan värinen neule tulossa.

Ja kankaat...

Liivia kirjoitti...

Ai että tämä oli kiva postaus! Nautintoa.
Teillä on oikein nätisti ja luovasti laitettu koti!

Sidonnat hiiteen, olen samaa mieltä. Tykkään kimpuista sellaisinaan. Sidonnat jääköön tärkätyille tätihenkilöille.

Vaikka olen sorttia "ei koskaan häitä", niin olen silti ajatellut morsiuskimppuni. Se olis sitomaton kimppu kieloja. Yksinkertaisesti.

Inka kirjoitti...

Tykkään kodistasi - se näyttää niin sinulta. Tai ainakin siltä kuvalta mikä minulla on sinusta :)
Harsokukat ovat niin kauniita. Juuri sellaisia pieniä luonnonihmeitä, jotka eivät tarvitse mitään muuta kauneuttaan uhkaamaan. Ja kyllä se kaunein kimppu on sitomaton, "käsityön" jälki saa reilusti näkyä ;)

Junika kirjoitti...

Kauniita, rauhoittavia ja tunnelmallisia kuvia. Bongasin nuo ihanat pitsiverhot eilen :-).

Anonyymi kirjoitti...

Oi kyllä! Teidän koti on i h a n a! Ja tuo valkoinen lipasto, sänky...jaja...kaikki! Kaunista.