sunnuntai 25. tammikuuta 2009

tadam tada da dam..




Vielä kuvia loppuviikolta ja meidän kotipäivistämme.
Keksimme N:n kanssa kasvomaalit ja meillä oli kovin lystiä! Vihreät posket olivat yllättävän kivat, tuskin otan aivan joka päiväiseen meikkirituaaliini,mutta kuitenkin vaihtelu voisi joskus virkistää. Minulle tulee nimittäin hyvi herkästi oikein punaiset nukke posket. Toisinaan pidän ominaisuutta ihan kivana toisinaan taas suorastaan nolon.. siinähän helotat kuin minäkin tomaatti... höm!

Valon määrä on lisääntynyt himppu kerrallaan, mutta kaunista kuvaus valoa on oikeastaan vain hyvin lyhyen aikaa per päivä. Aamuisin, ja aamupäivisin ehkä hyvässä lykyssä vielä iltapäivälläkin. Odotan kevättä ja aurinkoa, valoa ja noh tiedättehän sitä kutkutusta mahan pohjalla..!

Huomenna palataan taas arkeen ja viettämään ne pienetkin valoisat hetket ompelu luokassa loisteputkien ympäröimänä, huokaus! Mutta tarkoitus olisi olla suorastaan ihmeellisen tehokas ja toimelias! jopa aikaan saava. Pitäkää peukkui :-)

3 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Ihanat naamarit!

Odotetaan kevättä. Kyllä se tulee, se ainakin on varmaa:)

Marja kirjoitti...

Onpa teillä ollut kivaa!

Minäkin odotan kevättä ja kutkutusta mahanpohjassa. Sitä, että itseään ei tarvitse pakottaa ulos, vaan jalat vievät sinne ihan itsestään.

Sanna kirjoitti...

Hauskoja kuvia.

Odotan sitä, että aamuisin kun herää, on valoisaa. Ettei ole mustaa ja tylsää ja ulkolampun valo kajasta ikkunasta sisään. Että aurinko osuisi hankeen ja että olisi hyvä saa lähteä laskiaistiistaina ulos!