tiistai 26. tammikuuta 2010

kuulumisia




Lumi peittää maan ja tekee kaiken niin kauniiksi... ei voi kun henkäistä ja ihailla. Etenkin koulumatkalla (bussissa melkeimpä 1h) tulee vastaan upeita lumimaisemia, korkeaa havu metsää, aavoija peltoja sekä vesistöä.. harmillisesti ei vain ole löytynyt aivan niin paljon aikaa kuin toivoisin ulkona samoamiseen ja valokuvaamiseen..


ja tässä mitä olen puuhaillut tässä sillä välin kun blogi uinuu hiljaisuudessa
ihan kyllästymiseen asti jakkuja.. tai kivaahan tuo mutta mutta...

kuvassa on harjoitus jakkuni
alin kuva työtiloistamme (Heinolassa)

kaksi vkoa enää näitä kauhistuttavan aikaisia aamuja ja sitten koittaa muutto keskustaan ja opinnäytetyön parissa pakerrus!??!! apua?!
on minulla jonkin sortin punainen lanka, mutta jälleen ongelma on se että haluan ihan liikaa ja ideoita on liikaa. Pitää karsia ja se ottaa luonnon päälle, mutta mekko ja takki/jakku olisi tulossa.
Ehkä seuraava postaukseni avartaa aihetta hieman lisää...
nyt iltapuuron pariin ja lapsille kylpy

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Eksyin blogiisi, tutustuin ja tykästyin. Täällä on elämänmakuisia juttuja, tulen varmasti toisekin käymään :)

Liivia kirjoitti...

Tahtoisin asua tuossa vasemman yläkulman talossa!

Jakusta tulee hieno. Jakku on sellainen juttu, että se voi olla ihan kamala vaate tai tosi-ihana vaate. /tulipa oikein mattinykäis-lause).
Onnea kovasti opinnäytetyösi kanssa. Nytkö jo? Vastahan sinä aloitit, vai näinkö on aika kulunut...

Tiuku kirjoitti...

Tervetuloa Kirjailijatar.. nyt ja uudelleenkin. Ehkäpä tulen vastavieraisiin..

Liivia
Kuva on meidän sisä pihalta,..siinä siivu meidän taloa ja palanen matalampaa naapuri taloa jossa on pääasiassa liikkeitä.mm. kaksi vaatekauppaa ja ihastuttava kukka kauppa.

EHheheheh matti nykäis lausahdus sopii koko tähän jakku ahdistukseen paremmin kuin nenä päähän, yhtä hassua?! En ole koskaan oikein mieltänyt itseäni jakku tyypiksi,ehkä kokeilemani ovat vain olleet liian ryhdikkäitä makuuni? jäykkiä.. vaan kuinka rento jakku voi olla.. siinä on niin kovat kaksi kk-takin kakakkakak kkk

JOoo, opinnäytetyön työstö alkaa helmikuun puolella. Aika juoksee vaan on meidän opintolinjammekkin aika lyhyt, vain kaksi vuotta yo-pohjalta.

Jonna kirjoitti...

Tosiaan, vastahan aloitit opiskelut ja nyt jo loppusuoralla. Oletko miettinyt jatkoa vai annatko vaan tuulen puhaltaa?