perjantai 1. tammikuuta 2010


Vuoden vaihde on hämmentävä aika sinänsä että jotenkin luonnollisesti sitä ajautuu muisteloimaan menneitä, mennyttä vuotta esimerkiksi.

Tämä vuosi olisi rehellisesti sanottuna voinut mennä pareminkin. On tapahtunut niin paljon, vaan toisaalta moniko asia on muuttunut, ainakaan parempaan? jaa ehkä tässä vain puhuu loppu vuoden väsymys ja pessimismi.
Onhan niitä kauniita pieniä ilon aiheita,.. paljon!

Eilen katsoimme lasten kanssa keittiön ikkunasta ilotulitusta, kaunista (joskin kammottavan äänekästä, puhumattakaan siitä sotkusta?!) Uusi vuosi vaihtui ja kevättä kohti mennään, ihana ajatus eikö?! :-)

Alkujen kunniaksi olen saanut viimein aikaan lopetuksia, kaksi valmista villatakkia tytöille! valitettavasti koska tänäänkin piemä pääsi yllättämään liian aikaisin kamerawomanin, jäivät kuvat ottamatta. Huomenna sitten. Nyt jatkamaan hunajan keltaisen ihanan pehmoisen langan pariin.. siitä on viimein muovautumassa jotain..

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Keltainen taitaa olla päibän väri. Minä neuloin keltaisesta puuvillasta tiskirätin :) Arkista ja tarpeellista heti vuoden alkuun.

Parempaa uutta vuotta!

Tiuku kirjoitti...

Keltainen
auringon ja valon väri?
ei hassumpi päivän väri

ystäväni sanoin:
kaikkea hyvää vuodelle 2010, tehdään tästä porukalla parempi, ostin jeesus-teippiä ihan sitä varten..

jep
jos ei muuten niin teipillä kasaan ja yhteistyöllä ihaksi.