maanantai 1. lokakuuta 2007

Jääkaapinovi &keittö


Jääkaapin oveen kertyy aina jotain?! Likaa, post it lappuja, reseptejä, kuvia, tarroja, ...
Meillä ovissa on runoja, useimmiten minun ja sisarusteni kokoamia.
En osaa kirjoittaa runoja, enkä ole aiemmin osannut niistä nauttia. Nyt ne ovat kuitenkin alkaneet viehättää. Sopivat syksyn melankoliaan. Pienenä liimailimme aina tarroja jääkaapin oveen. Muistaakseni se oli hauskaa. Keräilimme jopa banaaneista tarrat, koska halusimme koko oven tarrojen peittoon. Ei onnistunut. Muuton yhteydessä piti kaikki ne tarrat repiä ja hangata pois. Tuskin seuraavat asukkaat edes pitivät jääkaappia, joka oli aika vanhakin.

Keittiö
Olisi ihanaa jos saisi oikein ison ison keittiön jonne puuhastelemaan.
Keittiö on nimittäin minusta kodin sydän.
Siellä on (tulisi olla) iso pöytä joka aijaisi joka asiaa. Toimistoa, läksy pöytää, leivonta pöytää, ruuanlaittoa, seurustelua ja kahvittelua, askartelua, lukemista yms,...
Lisäksi toivoisin kovasti järkeviä säilytys tiloja (joiden puute tällä hetkellä ajaa minut hulluuden partaalle) Tämä siksi että haaveilen saavani kaikki ihanat kupposet ja mukini näkyviin. Ihasteltaviksi ja käytön helpottamiseksi.
Siksihän maailmassa on kauneutta, että siitä voisi nauttia ja arvostaa!

1 kommentti:

Annicca kirjoitti...

Olen miettinyt myös noiden sanamagneettien ostoa,erityisesti päiväniskulauseiden kehittelyyn. Meillä on kuitenkin jääkaapin ovi ja toinen vapaa sivu niin täynnä kaikkea, ettei taida mahtua enää. Lasten suosikit ovat prinsessa ja muumimagneetit, joita saa pukea sekä aakkoskirjaimet.
Meillä on 2.5 metriä pitkä ja 110 cm leveä pöytä. Ihana on ja monessa käytössä, mutta kova työ on aina tyhjätä ruokailua varten. Kiva blogi sinulla. Ja minullakin on kaksostytöt jo 18 vuotiaita. Syksyisen värikästä viikkoa sinulle ja perheellesi!