torstai 8. marraskuuta 2007

kuulumisia

HUh, tuntuu että on ollut kamala hulina koko ajan. Olen ollut flunssassa (kerrassaan epämiellyttävää) Mitään urheilua en ole uskaltautunut harrastamaan ja sitä kautta on aika kurja fiilis.
Lapset ovat olleet kipeinä. Ja hoitotäti on saikulla. Siis ollaan kipeilty porukalla kotosalla.
Hermot ovat olleet kovalla koetuksella!

Pää on täynnä erilaisia ideoita , haluaisin tehdä niin paljon kaikkea. Ja tuntuu ettei ehdi mitään.
Kovasti haluaisin laittaa taas kuvia, mutta edelleen puuttuu läppäristä kuvienkäsittely ohjelma (/SAaamaton miehen mokoma!!) Myöhemmin siis.
Olin ajatellut lähteä joulu markkinoille omien tekeleittei kanssa, mutta jää nähtäväksi saanko mitään aikaiseksi. Tulee kiire!
Olisi vaan kiva kokeilla menisikö mikään kaupaksi. Toisaalta tiedän että minulle tulisi paha mieli jos ei ketään kiinnostaisi. Uskaltaako riskiä ottaa?!

ps. Kiitos muuten kaikille lankakauppa kommenteista. Tuli parempi mieli etten ole ainoa, jota on tylytetty tarpeetta. Villapaitaan löytyi langat äidin vintiltä (100 % islantilaista ruskeaa villalankaa, möyheää ja sopivan palksua) Villapaita valmistuu toivomusten mukaan jouluksi, tai ainakin uudeksi vuodeksi!

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Pikaista parenemista koko perheelle!

s a n s k u :) kirjoitti...

On se tosi kurjaa olla kipeena. Niin meillakin on vietetty pari viikkoa jo. Vuorotellaan kipeina oloa. Yhdessa vaiheessa kaikki yskittiin samaan aikaan. Plaah. Mutta sitten sita osaa taas arvostaa sita arkielamaa taas... Paranemisia!.

Tiuku kirjoitti...

kiitoksia,
meillä on pipanoillakin jo paremmat voinnit. Lapset vaan eivät malta ottaa rauhallisesti ja levätä. Kurjaa kun ei ole melkein viikkoon uskaltanut uloskaan päästää.
Pikaisia paranemisia myös Sanskun perheelle. Toivottavasti tämän vuoden pöpöt oli tässä ja joulukuu menisi ilman flunssia sun muita.