tiistai 27. marraskuuta 2007

Lisää aikaa ja harkitsevampaa mainontaa


Tänään sen sai kokea taas. Päivään tarvitaan lisää tunteja! Inhottavaa kun aika loppuu kesken. Tänäänkin olin suunnitellut tekeväni niin paljon, mutten sitten tehnyt. Tietysti nämä asiat voisi tehdä myös huomenna tai ylihuomenna, mutta sietämätön luonteeni hinkuu kaikkea heti. Toivomukseni jouluksi on lisää aikaa!

Pakko mainita sillä minua kiukuttaa eräät kodinkoneliikkeiden mm. tv:ssä pyörivät mainokset. Todella kiukuttaa.
Mainoksissa on kuvattu tonttuja, jotka surullisina toteavat että kaikkihan tietää ettei kukaan enää halua tonttujen tekemiä lahjoja (tulkitsisin käsin tehdyiksi lahjoiksi)
Sillä kyllähän kaikki tietää että *********** kauppa on joulu kauppa. Lopuksi räväytetään kuva valtaisasta Lsdc Cdsl LCD Tv:stä vain hintaan 999 e. Mitä miellekkyyttä on moisessa mainonnassa. Ja kuka kehtaa väittää etteivätkö ihmiset haluaisi käsintehtyjä lahjoja.
Surkeaa tämä joulun kaupallistaminen. YYYÖk!
Enää eivät super hienot kaupat minua kiinnosta (osin koska ei ole rahaa) osin koska kaipaan jotain muuta, aitoa ja alkuperäistä. Uudistettu ja hieno kauppakeskuskin jätti ihan kylmäksi ja sai aikaan oikeastaan vain ahdistusta.
Huomenna aionkin mennä hengähtämään vanhantavaran liikkeeseen ja uppoutua vanhan ajan unelmiin.

1 kommentti:

Heluna kirjoitti...

Sama mainos on onnistunut ärsyttämään minuakin. Ei ainakaan vähentänyt päätöstäni yrittää tänä jouluna olla ostamatta mitään ja tehdä sen sijaan lahjat omin käsin.
:)