torstai 22. marraskuuta 2007

Takki tarinaa

Ipanapapana ja Pipanapapana.

Eilisen päivän ompelin aamusta neljään tytöille uusia talvisempia takkeja. Ihan ok lopputulos. Mietin vain miksi taas tuli ostettua pinkkiä?! En edes tykkää väristä.
Fleece vain oli niin ihanan paksua ja pehmoista. Harvinaisen laadukasta, melkein kuin teddyä.

Takki on kääntömalli ja vuori on kaunista kukkakangasta, hillitympää kuin tuo kirkuva pinkki.
Malli on oma, a linjainen ja solmitaan ruseteilla. En tykkää vetoketjuista ja olen huono ompelemaan napin läpiä. Yleensä olen tehnyt hupulla kaikki takin, mutta nyt kokeilin pyöreää kaulus mallia.Sopii takin tyyliin ehkä paremmin kuin huppu.
Vielä olisi haaveissa tänään ommella hatut tytöille ja piirtää itselle hameen ja paidan kaavat. Luulempa tosin ettei onnistu, tytöt ovat kotosalla kipeinä.

3 kommenttia:

s a n s k u :) kirjoitti...

Tyttoset kuin kaksi marjaa. Sodeja! Monesti itsekin ostan jotain pinkkia pikkuselle vaikken niin valita siita varista. No, saahan pimealla olla raikkaan piristavia varejakin. Pakko oli ostaa Siennalle vaaleanpunainen talvitakkikin kun en loytanyt mitaan muuta kivaa. En jaksa kierrella liikkeesta liikkeeseen etsien "just sellaista oman tyylista". Eilen oli pakko ostaa yksi hattukin joka oli harmaa/punainen. Ei siis sovi talvitakkiin. Mutta se oli niin sode Siennan paassa etta oli pakko. Sopipa vai ei. Tallaista se on mun meno aina. Ei ole aina tarpeeksi valinnan varaa etta kaikki sopisi just nappiin yhteen.

Merruli kirjoitti...

Kovin söpöiset tyttäret! Minä sain venytettyä esikoisen pinkkimanian alun lähelle kolmea vuotta ja sen jälkeen hänen valintansa ovat kohdistuneet melko vääjäämättä aina johonkin sävyyn vaaleanpunaista. Nauhakiinnitys on hyvä idea ja tuo persoonallisen otteen takkeihin.

tuike kirjoitti...

lueskelin blogiasi, myös vanhoja juttuja. IHANAT tytöt sinulla. Teet myös kauniita käsitöitä, osaat valokuvata. Kiinnostavai juttuja, muuta nuo söpöt kaksoset!