perjantai 28. joulukuuta 2007

Väliaika

Minulla on ollut oikein mielenkiintoinen joulu.
Opin monia asioita jotka aion tehdä ensi vuonna toisin, toisaalta jotkut asiat voisi pitää ennallaan.
Nämä joulun ja uuden vuoden välipäivät ovat outoja. Ikäänkuin arkea toisaalta ei.
Luulempa että minulla on loma uupumus. Olisi kiva palata taas arkeen, kaikki kulisi painollaa saisi asioita aikaiseksi ja valmiiksi. Olisi tilaa olla.
Osin tämä vuodatus on pikku riiviöitteni 2v 6kk aikaan saannoosta. Molemmat ovat olleet kamalalla päällä, kiukkuisia ja hankalia. Nyt toivon että olisivat perineet isänsä leppoisan ja rauhallisen luonteen minun intensiivisen ja aavistuksen verran raivokkaan sijaan.
En saa kuvia koneelle koska kortin lukija on hukassa (Ehkä teen huomenna reissun kauppaan)

Olen myös miettinyt uutta vuotta ja sen viettoa. Lapsuuden kodissa meillä ei ollut varsinaisia periteitä tähän juhlaan.
Raketeista en piittaa, ovat pelottavia ja häijyn äänekkäitä, valitettavasti niiltä ei voi välttyä.
Miten te vietätte uutta vuotta?

9 kommenttia:

isoinpapu kirjoitti...

No voi, toivotan pitkiä unia sinne kiukuisille joulunviettäjille ja leppoisaa, rauhallista iltaa vanhemmille.

Matroskin kirjoitti...

Onneksi muillakin on kiukkukausi! Meidän lapset ovat aivan kamalia, pelkkää riehumista, parkua ja kiukuttelua, tai sitten "äiti mulla ei ole mitään tekemistä" eikä mikään kelpaa. Pitäisi saada katsoa videoita, kun ne laitetaan, alkaa sohvatyynyjen viskely ja veljen nipistely (jne...) Minäkin odotan arkea kieli pitkällä.

Matroskin kirjoitti...

Ai niin, uuttavuotta meinaan viettää siten, että menen lasten kanssa aikaisin nukkumaan. Koko juhla tuntuu samalta kuin vappu, pakolliselta kännijuhlalta. Mies menköön kavereiden matkaan jos haluaa rillutella.

violet kirjoitti...

olen viettänyt monenlaisia uudenvuodenjuhlia. Olen mennyt kyrsiintyneenä nukkumaan yhdeksältä, olen valvonut koko yön shampanjaa pullosta juoden, olen ollut elokuvissa ja sen jälkeen syömässä, olen ollut kotona telkkaria katsellen, olen ollut kylässä jne.
Tänä vuonna meillä on vieraat ja menee varmasti rilluttelun kannalta. Ihan mieluusti, siltä nyt ainakin tuntuu.

tuike kirjoitti...

Onneksi lapset on jo vähän isompia, murheet sitten toisenlaisia. Olemme viettäneet uuden vuoden jo 18 vuotta erään tuttavaperheen kanssa, vaihtelevalla kokoonpanolla on muitakin ollut mukana. Kun lapset olivat pieniä, he kähräsivät ulkona kissapierujen kanssa, leikkivät piilosta ja valovinkkiä. Joskus istuimme nuotiolla, jos sää salli. Mukavinta oli tänä vuonna, että täysi-ikäiset poikamme ilmoittautuivat mukaan. Ei houkutellut ravintolat, joten kai perinne on ollut hauska, koska haluavat olla vielä mukana. En usko, että ensi vuonna, kun molemmat ovat toivottavasti muualla opiskelemassa.Haikeutta. Ikä tuo mukanaan luopumista, koko ajan. Kannattaa luoda omia perinteitä, hyvää uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä riehuu nyt vatsatauti -juuri kun korvatulehduksesta päästiin, alkoi nuorin elenillalla oksentamaan.
Kauhulla odotan kuka on seuraava.

Huominen ahdistaa rakettien osalta. Täällä oli hirveä meteli viime uutenavuotena. Lapset nukkuivat silloin hyvin, mutta nyt on vaara että 1,5v heräilee ja pelkää jytinää. Samoin huolestuttaa pentukoiramme suhtautuminen raketteihin. Tekisi mieli kaivautua koko pesueen kanssa syvälle maan alle :(

Elina kirjoitti...

Minä vietän uutta vuotta kotona ja aiempina vuosina ainakin kaksin koiran kanssa, mikä varmaan toteutuu nytkin. Mies menköön omia menojaan jos tahtoo. Sama ahdistus täällä päin kuin Minjallakin - pauke on kamala ja koira kauhuissaan. Ei voi kuvitellakaan lähtevänsä minnekään ja jättävänsä hauvaa kotiin yksinään.

Tiuku kirjoitti...

Mukavaa kun näin moni on kommentoinut uuden vuoden viettoja!
Kotosalla mekin varmasti ollaan, ei houkuta kaupungilla hummailu. Joku vuosi haluaisin järjestää oikein kunnon juhlat, kutsuisin vieraita laittaisimme hyviä ruokia. Pelejä, hupailuja esityksiä yms. Olisi mukavaa pitää vieraat yön yli ettei tarvitsisi murehtia yöllä kotiin lähtöjä ja sellaista. Toisekseen olisi hauskaa laittaa oikein kunnon vohveli munakas aamiaiset :)
Monet muutkin ovat olleet samoilla linjoilla rakettien suhteen. Inhottavia! En ole aiemmin tajunnut, mutta tietysti lemmikit ja luultavasti metsän eläimet pelkäävät sitä meteliä. Harmillista.
Kaikesta huolimatta oikein mukavaa uutta vuotta kaikille!
ps. Minjalle voimia vatsa pöpön kanssa.

Inka kirjoitti...

Meillä juhlistetaan vaihtuvaa vuotta perheen kesken. Vähän raketteja (isoveljeni haluavat ampua), lapsille perunasalaattia ja nakkeja ja paljon ulkoilua. Toiveissa mulla on kuitenkin, että pääsisin nukkumaan hyvissä ajoin ennen puoltayötä -- ois taas kivempi nousta seuraavaan vuoteen hyvin levänneenä :)
Hauskaa Uutta Vuotta teille!