sunnuntai 27. tammikuuta 2008

Värejä




Maaalari maalasi taloa, sinistä ja punaista. Tiiduliidu lii loppua en muistakkaan!

Lasten kanssa ollaan kotipäivinä otettu tavaksi vesiväreillä maalailu. On ollut mukavaa katsella lasten innostusta. Myös valmiin teokset jaksavat ihastuttaa, niitä onkin ripusteltu pitkin pienen kotimme seiniä. Ajatella kotona ihka oikea taidenäyttely, vielä varsin tuotteliailta tailteilijoilta, tutkiskeltavaa siis riittää. Ei tule tylsää!

Olen aina halunnut päästä maalaamaan seiniä, en siis pelkästään yksivärisiksi. Seinämaalaukset ja kattomaalaukset ovat jo pitkään kiehtoneet minua. Vanhoissa linnoissa varmasti on upeita kattomaalauksia, ja entä ne kuuluisat kirkkojen maalaukset. Olisi ihana maalata esim, portaikkoon jokin pitkä ja komea maalaus. Myös kuistin tai aulan katto voisi olla veikeä paikka maalaukselle. Ja entäpä wc:t tai hienommin ilmaistuna kylpyhuoneet! Mitä mahdollisuuksia! Niin juu ja lastenhuone! Oli hauskaa päästää lapsetkin maaleineen vauhtiin pitkin seiniä. Ei tosin ehkä aivan kaikille seinille.
Mitä hulluja suunnitelmia pöhköstä päästä


Ohessa vielä kuva veikeästä purtilosta Ms Kotilosta. Hauska nimi laivalle eikös?! Myös pikkuinen laiva nimeltään Valas oli hurmaava.

1 kommentti:

Liivia kirjoitti...

Seinmaalaushan olisi mitä hienoin juttu! Olen aina haaveillut oikein freskosta seinässä, mieluiten ruokailuhuoneessa. Tosin se ruokailuhuonekin puuttuu.