lauantai 29. maaliskuuta 2008

Post 1.




Joku livahti salaa ja hiljaa meikkipussukalle. Puuhasi itsekseen hiljaa pitkän tovin.(olin keittiössä keittämässä soppaa) Sitten livisti paikalle. Äiti, äiti, olenko minä nätti?!
Lapsi oli laittanut iselleen mascaraa!
Kaunishan hän on ilman mascaraa(kin?) Hymyilyttää nuo kuvat. Tytöt taitavat kovasti ottaa minusta mallia, haluavat tehdä samoja juttuja ja auttaa aina ja kaikessa. Sitä toivoisi voivansa olla noin ison ihailun arvoinen.



Post 2.




Urheat vuorikiipeilijät uhmaavat korkeita kinoksia. Tässä kinoksessa olisi helposti vierähtänyt pidempikin tovi, väsymys kuitenkin yllätti ja juoksu jalkaa kiisimme kotiin. Pitkästä aikaa lapset melkein nukahtivat vaunuihin, sitä on viimeksi nähty alku syksystä. Lumi leikit ovat kivoja, mutta aika välineurheilua vaatteiden osalta. Minua kun aina paleltaa, ja melkein heti. En ole Sportti pulkeutuja, joten eivät pilkkihaalarit oikein innosta, toisaalta kurjaa palella. Onneksi lapset pysyvät lämpiminä kun meuhuavat niin kovasti. Neiti N on ihanstunut lumienkeleiden tekoon, ja alkaa jo olla aika taitava siinä. Olemme myös leikisti etsineet Pakkasen Poikaa ja hirmuista Lumimiestä kinoksista mutteivat tainneet olla kotosalla. Tytöistä olisivat hauskaa leikkiseuraa.

1 kommentti:

*Katinkainen* kirjoitti...

Oih,noita meikkipussilla käynnin suloisia lopputuloksia!!!=O)
Vähän luomiväriä luomiin ja REILUSTI huulipunaa!!!=O)
Ja lopuksi äidin korkokengät jalkaan!!!
Voisiko täydellisempää ihanuutta olla!?