sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Pari puhki tanssittuja kenkiä



Lähikaupungissa järjetettiin Latino Dance ilta, luvassa siis oli salsaa, merengueta, bachataa ja reggaettonia. Olin siis eilen tanssimassa pitkästä aikaa. Oli aivan ihanaa, ja tuntuu vieläkin että leijuisi ilmassa.
Tanssittajia riitti, mikä oli hauskaa. Ikävää olisi ollut viettää koko iltaa seinäruusuna. Ja jalat käyvät vieläkin kuin itsestään yks, kaks, kol, viis, kuus, seis.

Aluksi pari tanssit ja koko latinailaisten tanssien maailma tuntui minusta todella vieraalta. . Olen tanssinut monenlaisia mm. balettia, jazzia, modernia (vähän) karakteeri tanssia, sekä hiukkasen steppiä. Kaikki kuitenkin aivan jotain muuta kuin letkeä ja rento keinuva latino tanssi. Pitkään on tuntunut että olen aivan väärissä höyhenissä tanssitunneilla. Parin kanssa tanssiminen tuntui niin vieraalta. Nyt luulisin että tämä voisi sittenkin olla minulle se uusi hieno juttu. Ja ne musiikit, rytmit ! voih!

Jalat ovat hiukkasen väsyneet mutta mieli kaikesta valvomisesta huolimatta keveä. Sisällä palaa suuri hinku päästä pian taas tanssimaan.

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Rytmi on taatusti omaa luokkaansa, sen varmasti tuntee ytimessä asti.

tuike kirjoitti...

Tanssimiminen ON ihanaa! Suunnittelen koko ajan latinojen opettelemista, mutta vielä en ole ilmoittautunut tunneille. Pitää tehdä se ennen kesää.

Liivia kirjoitti...

Tanssiminen on tosiaan ihanaa, harvoin vaan nykyään pääsee (ei oikeastaan juuri koskaan)missään tanssimaan.
Paitsi kotona yksin, tai tytön kanssa. Eikä se ole sama. Apua, olen viimeksi tanssinut miehen kanssa kymmenen vuotta sitten jossain häissä, sekin mies oli isäni.
Laukkusi on mielettömän hieno!!!

Satu kirjoitti...

Ihana, ihana laukku!