maanantai 21. huhtikuuta 2008

Hyvä soppa ja uusia vauvoja



Tuli tosi hyvä soppa.


Nimittäin sattumalta terveys
hetken ajamana tein vihanneskeittoa, ja onnistuin ihan yli odotusten.

Sisältää:
kaksi perunaa
pala selleriä
palsternakkaa
kaksi porkkanaa
puolikas pieni varhaiskaali
yksi kesäkurpitsa

kasvisliemikuutio/ tai suolaa ja pippuria
Yrttejä.

Kaikki juurekset pieneksi ja veteen. Viimeisinä kesäkurpitsa ja kaali. Lopuksi yrtit. Tarjoillaan kuumana kera raejuuston tai smetanan, niin ja hyvän ruisleivän.



Tässä tekele vaiheessa vihreää. Lanka alunperin lapsen raglanpaitaan ostettua teetee Popparia (maissilankaa siis) Neulomiseen ei lanka ainakaan minulla taipunut. Hermo meni ja lanka oli jatkuvasti halki. Virkkaantukoon se siis pikku liiviksi, minulle. Ihan hävettävää kun koko ajan olen väkertämässä jotain itselleni. Se vain on niin paljon helpompaa. Lapset (kiitämättömät?) eivät juurikaan välitä tekeleistäni. Miehelleni neuloisin mielelläni, mutta miesten villapaidan suuritöisyys hirvittää.
Kenelle te enimmäkseen neulotte/ virkkaatte?
Ompeluksissa puolestaan ompelen oikeastaan ainoastaan lapsille.

Tässä vielä kuva meidän uusista vauvoista. Ohje löytyy tästä hurmaavasta blogista (Mollychicken)

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Vihreä näyttää hyvältä. Kunpa minä taas saisin tehtyä itselleni jotain, aina miehelle ja lapselle ja muiden lapsille. Aloitan kyllä itsellekin, mutta vaiheeseen jää.

Punanen kirjoitti...

Mie teen enimmäkseen itselleni. Nyt on ollut pätkä jolloin tehnyt enemmän veljen tulevalle lapselle, mutta sitten taidan paneutua taas ihan omiin juttuihin. Miehelle ei kelpaa neuleet...Toisiina teen jotain muutakin, ennen kun veli asui vielä yksin, tein sille esim. lapasia.

Matroskin kirjoitti...

Ompelen itselle. Lapset kasvavat niin nopsaan! Mutta virkkaan enimmäkseen pehmoeläimiä, lapsille. Omille ja muiden. Ja joskus myös aikuiset saavat elukoita.

17 neliötä kirjoitti...

Minulla on kausia, joskus teen itselle, joskus esim. siskojen lapsille. En välttämättä tee pelkästään vaatteita, vaan sekalaisia päähänpistoja. Vaikeinta käsitöissä on löytää mukavia ohjeita ja kivoja kankaita. Kiitos muuten blogivinkistä, olin tosi inspiroitunut siitä! :)