tiistai 22. huhtikuuta 2008

Musteläiskä testin siskostesti.
Mitä näet pilvessä?
Minä näen siinä valkyyrin (siivekkään eukon), joka heittäytyy taivaan halki siivet selällään, hame hulmuten.





Minun pikku liivini on valmis. Siitä tuli oikein ihana.
Tämä luovuuden hulluudessa virkkailtu liivi peittää hyvin lempi mekkoni miehustaan tulleiden pikku reikien paikkausjäljet. En tiedä muuten mitä virkaa näin pieni liivi voisi ajaa? Ensin ajattelin tehdä tähän vielä hihat, mutta siihen lankaa ei enää riittänyt.

Ps. tänään näin kevään ensimmäisen perhosen. Pieni nokkosperhonen (?) istahti aurinkoon tentti papereilleni lämmittelemään ja lehahti jo hetkessä pois.
Psssst kevät on täällä...

9 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Minulle kuvasta tulee mieleen suuren suuri kuumailmapallo koreineen...taidan nähdä maailman pelkkinä matkustusvälineinä tällä hetkellä :) Liivistäsi tuli tosi kiva, varsinkin tuo napitus sivussa! Aloin pohtia, pitäisiköhän alkaa virkata jotain itsellenikin...

Satu kirjoitti...

Näin valtavan suuren kolmisormisen kouran, joka etusormeaan koukistaen kutsuu mukaansa. Mutta ei kyllä uskalla. Sehän on pelottava.

Kyselit aiemmin, kelle kukin kutoo tai virkkaa. En kudo lapsille, kun ne kutiavat, tai tulee väärän kokoisia tai -värisiä tai muuten vain tyhmiä. Esikoinen puree kaikkien vaatteiden kaulukset rikki. Miehelle en jaksa, kun hän on niin iso. Itsekästä tai ei, kudon itselleni.

Vilijonkka kirjoitti...

Mitäs täällä houritaan, kyllä siinä krokotiili on haukkaamassa välipalaansa!

Ja tuo liivi on ihana. Tuli yksi ihanimpia kesämuistojan mieleen. Olimme (ikäisenäsi) reppumatkailemassa Tansaniassa, ostin pitkän mekon sieltä, jonka päällä käytin kutakuinkin tuon kaltaista neuletta. Kunnes en enää mahtunut siihen raskauskilojeni jälkeen. Nyyh.

Tiuku kirjoitti...

Voi miten hienoja pilvi tulkintoja. Kun asiaa alkaa miettiä(ja tuijottaa kuva tarpeeksi), kyllä ne kaikki sieltä löytää.

17neliötä: aloita ihmeessä virkkailemaan itselesi jotain, sehän voisikin olla jännää. Yritän tässä arvailla mitä tekisit?

solveig: minäkin neulon itselle, eikä se ole itsekästä, järkevää vain, luulisin.

Vilijonkka: Tansania kuulostaa eri eksoottiselta. Sitä ei siis ole aiemminkaan karteltu kaikomaita?! Juu ja löysin minäkin sen krokotiilin kun jäin kuvaa tapittelemaan.

mursuliina kirjoitti...

mun mielestä pilvi näyttää sukeltajalta. siinä on kyllä vähän ylimääräisiä osiakin :D pikku liivistä tuli juuri sopiva!

selasin vähän alaspäin ja... hannuja ja kerttuja! nam. haluan syödä. mä oon kanssa aina itelle neulomassa ja virkkaamassa, mutta ei kai siinä mitään pahaa? ainakin tietää, mikä saajaa miellyttää :D

violet kirjoitti...

Vilijonkan tavoin näin heti krokotiilin enkä mitään muuta.

Liivia kirjoitti...

Mikä kroko häh?

Liivistä tuli hieno, napitus on hieno idea!

isoinpapu kirjoitti...

Mun mielestä se on aivan selvä orava, joka ojentaa hiukan venahtanutta tassuaan.

Ihana liivi! Mäkin haluan! Hitsi! Ihana!

maijja kirjoitti...

Tosi nätti liivi! Ja kuva kukasta pullossa on aivan ihana myös.