keskiviikko 23. huhtikuuta 2008







Ulkoilma virkistää niin kehoa kuin mieltä. Kaunis valo aamuisin ja iltaisin on aikaan saanut valtaisan valokuvien tulvan. Mihin niitä laittaisi,mitä niillä tekisi?

Unikon lehtien karhea pinta on jännä kontrasti kukkien silkkiselle pehmeydelle. Mikä on sinun lempi kukkasi? Minua viehättävät monet. Etenkin tulen punaisena keikkuvat unikot (salaisen syntiset viettelijät) jumalalliset pionit ovat myös kaunnita, vaatimattomista kukista iki suosikkini on metsätähti. Hento ja kaunis. Aikoinaan kun oli pikkuinen tyttö valmistettiin vielä metsätähti jogurttia, joka oli parasta herkkua...

Lapsi tarvitsee uuden kevät haalarin, lahkeet ovat auttamattomasti lyhyet. Pihistyttää enkä viitsisi ostaa uusia, ehkä noita voisi jatkaa joillain paloilla? Lapsi parkani ovat niin tylittömiä (vahoja vaatteita eikä merkki vaaatteista tietoakaan) onneksi ollaan kotona hoidossa, hih!

5 kommenttia:

Camel Cigarettes kirjoitti...

Admiration and interest were my first feelings when I’ve entered your blog. It is indeed the most remarkable creation I’ve ever seen! Moreover, your manner of writing and the photos are absolutely fine and I think everyone would agree with my words. All this made me immediately add the blog to my links. Thank you very much for such a marvelous web page and I will surely enter it again!

Thomas Wentworth Hardy kirjoitti...

Hi, I'm sorry I only speak English.My name is Tom and I am a digital Artist.I manipulate photos in the computer program Photoshop.Could I use some of your nature shots and then e-mail the results back to you?...Thanks Tom Hardy Australia

Jonna kirjoitti...

Minä en oikein tunne kukkia nimeltä. Oranssit liljat ovat ihanimpia, valkoisista ruususta tykkää myös. Auringonkukat on myös kauniita ja tulppaanit. Jokaiseen vuodenaikaan kuuluu tietty kukka, selvästi. Nyt olen nauttinut miehen keräämistä valkovuokoista.

Lastenvaatteista... Onneksi hiekkalaatikolla ei istu tyylipoliiseja ja lapsia ei taida paljoa haitata, vaikka vaatteet eivät olisi sävy sävyyn. Kevät ja syksy on sitä aikaa, että huomaa lapsien venyneen ja vaatekaappia pitää uusia. Meillä eskarilainen on venähtänyt. Housuja pitää hommata ja varmaan joku ulkotakkikin. Yksi ei riitä millään. Pojalla on onneksi monta takkia, niitä voi vaihdella mielen mukaan eikä tarvitse pestä pyykkiä paniikissa jos joku menee likaiseksi.

Ihania kevätpäiviä!

mursuliina kirjoitti...

heippa! onneksi lasten ei tarvitsekaan välittää niistä merkkivaatteista :D meikä ainakin kulki vielä kuudennella toppahaalarissa, koska se oli niihin aikoihin täysin normaalia. toisin kuin nykyään... ootko muuten käyny vanhoissa unelmissa, joka on siellä teilläpäin? ainakin ennen oli. voi, sinne pitäisi taas päästä...

Tiuku kirjoitti...

Hi, Tom!
Sure you can use any of the nature pictures you like. You can mail me at
tiukuvilla@wippies.fi

Mursuliina ja Kanerva:
Ei ne lapset sillälailla välitä merkkien perään. Ja itseasiassa hyvä niin.Jokus tulee vain vähän turhan kotikutoinen olo.He hee...
Kanerva, voi meillä ei ole kuin yhdet takit,ja sitten nuo pienet haalarit. Pitäisi siis lähteä kaupoille. Yksi takki tosin on ommeltu, vetoketjua vaille valmiiksi, toinen puuttuu,kun ei meinaa keritä.