perjantai 18. huhtikuuta 2008

Olemisen sietämätön vaikeus




Olemisen sietämättömyyttä, esittelijänä neiti A. Meidän perheen mestari minun lisäkseni. Lapsella ainakin kehollinen itse ilmaisu toimii ja aika tehokkaasti.


Sukkahousu sankari kadehtii näitä neitejä...




Olen kokonaista kuukauden etsinyt itselleni uusia mekkoja, löytämättä mitään. Ostin kauppa matkalta uusimman Lantlivin, ja huokaus! Ihania mekkoja ja niin monta. Hinnat ovat toki aivat sietämättömiä,mutta ehkä tuo kauneus kuitenkin voittaisi? Muutenkin numero oli iloinen yllätys, kauniita kuvia tulvillaan.

Olemisen sietämättömyyteen kuulluu oleellisena osana kateus siitä kuinka joku tosiaan elää sitä sinun omaa unelmaasi. Niin kuin näissä kuvissa. Kyseinen koti esitellään uudessa huhtikuun Talo ja Koti lehdessä. Kamppailen kateuden ja inspiraation kourissa. Menkää tekin ja ostakaa omanne, lisätää tietoisuutta tuskasta.


3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Voi pientä neitiä! :) Olisipa ihana joskus saada itsekin oikein rehellinen raivokohtaus: huutaa ja itkeä, heittäytyä lattialle ja takoa nyrkkejä lattiaan. Sitten nousta ylös lohduttavaan syliin, ja hetken päästä nauraa kikattaa jollekin hassulle.
Kiitos lehtivinkeistä, tuota Lantliv lehteä on muuten kehuttu jossain jo aikaisemminkin. Pitää tehdä autolla kiepaus tuonne Naantaliin ja hakea viikonlopuksi lehtiä :)
Oikein mukavaa viikonloppua! :)

kati kirjoitti...

Ihana blogi ja tyttönen sinulla!

Ja oi joi, pitääköhän käskeä miehen tuoda isoolta kirkolta Lantliv mukanaan. Ja tuo talo ja kotikin vaikuttaa kyllä ihkulta! Sitä pääsee selaamaan onneksi paikallisessa ruokakaupassa. Mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Minä luulen, että meidän Tatti on aikalailla samaa ikää teidän neidin (neitien) kanssa, ainakin tuo heittäytyminen näyttää niin tutulta.