torstai 17. huhtikuuta 2008





Valmiina 1 kpl kaulakoruja. Pikku helmistä saa kivat (rihkama) korut, aidot helmet eivät ehkä minulle aivan vielä sopisikaan.
Turhan tyylikästä luulisin?!
Olen aina kammonnut pikku sievää ja sellaista poro porvarillista tyyliä, pankin tädit usein edustavat tätä huippu tyyliteltyä naisluokkaa, ja ne helmet. Unohtamatta ohutta siistiä pikku villatakkia tai bleiseriä. Onhan se toki tyylikästä, muttei ihan minua, sitä vain. Ei ole tarkoitus moittia muita.
Söimme ensimmäiset jäätelöt ulkona ja paistattelimme ihanssa kevät auringossa. Tytöilläni on tämä syönti tekniikka ihan omaa luokkaansa, niin kuin kuvista voi päätellä.

Valmiiksi tuli myös satsi pinnejä, ihan somia. Oi! Kimaltavia oli neiti A:n ensi kommentti, osui siis nappiin! Myös yön musta piponi on valmis. Lanka on ihanan pehmoista Sandnes Garnin Lanettia 100% merinovillaa kaksinkertaisena. Suur kiitokset lankakaupan haltijattarelle, tästä tulee uusi lempiponi!
Lähdemme vielä puhaltelemaan saippuakuplia, suosittelen vakavasti kaikille, hurjan hauskaa!

9 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

hip, seuraavaan neuletapaamiseen on vakava tarkoitus tulla. Kiitos blogikehuista *punastuu* ja noista valmiista: niitä valmistuu aina ryppäinä, koska on niin monta kesken. Sitten tulee taas pitkä tauko ettei tapahdu mitään. Tuskastuttavaa.

Ihana jäätelönaama!

Katiija kirjoitti...

*nauraa* tämä vähän jumitti ja kommenttit tulevat aika moneen kertaa... poistatko ylimääräiset :D

Inka kirjoitti...

Oi kun oletkin ollut ahkerana! Ja pipo on aivan mahtava :)
Meidän tytöllä on hyvin samantapainen jäätelönsyöntitekniikka, pitäisi varmaan itekin joskus kokeilla josko jätski maistuu noin vielä paremmalle :)

Tupuna kirjoitti...

Kevät on sitten jo pitkällä, aivan kesän kynnyksellä:-)

Tiukunen kirjoitti...

Kerrassaan ihastuttava pipo! :) Ja paljon kaikkea muutakin kivaa olet näperrellyt..

Kevään ensimmäiset jäätelöt ulkona maistuvat aina jostain syystä erityisen hyviltä. :)

mursuliina kirjoitti...

voi mitä pinnejä! kiinnititkö kukkaset niihin liimaamalla vai miten..? parhaat herkut tulee toki nauttia koko naamalla :D hauskoja kuvia.

Tiuku kirjoitti...

Hei kaikille!
Tosiaan ehkä meidän (inkivääri) olisi syytä kokeilla tuota tekniikkaa voisiko tosiaan parantaa makua? Hauskaa varmaan olisi, tosin ei varmastikkaan mitään treffi ruokaa.
Mursuliina: Pinneissä on takana sellainen ristikko johon ompelemalla kiinnitin nuo kukat, uskoisin että pysyvät paremmin niin. Ehkä tosin jos käyttäisi oikein vahvaa liimaa,...

Sanna kirjoitti...

Ihana pipo!
Tullaisia pinnejä voisi kyllä kokeilla tehdä itsekin, näyttävät niin mahtavilta.

helmineiti kirjoitti...

Onpas aivan ihania kukkasia pipossa ja pinneissä :)