keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Omena päivässä

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla sanotaan. Päätin että on aika kokeilla josko toimisi. Harmikseni olen saanut flunssan, kuumetta kurkku kipua ja kaikki. Heti kun olo alkoi tältä tuntua sunnistin kauppaan kassi kaupalla appelsiineja ja kiiwejä. Äitini aina vannoo c- vitamiinin voimaan. Niin ja valkosipuleihin. Mihinkään raakoihin sipuleihin en kyllä aio kajota, eivät sovi minulle. Minusta on hauskaa että äidissäni asuu aika vahvana vanhan kansan terveys uskomukset ja tavat, vaikka hän onkin terveys alan ammattilainen. Kaiken kaikkiaan kunhan vaan loppuisi tämä sairastelu, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen...


Siemenet ovat kauniita. Niistä löytyy kaikki mitä kasvi kasvaakseen tarvitsee, monipaukkaus siis. Siemenia on monen näköisiä, tuntuisia muotoisia ja kokoisia, aivan kuin kasvejakin. Pystyisiko pelkän siemenen perusteella kuinka hyvin päättelemään mikä kasvi siitä tulee?
Arvatkaan mitä nämä siemenet ovat?


Some like it Black?! Minä en ole ikänäni neulonut mitään kokonaan mustaa. Joten oli aikakin kokeilla. Ihanan lankakaupan täti suositteli merinovillaista pehmoista lankaa ja siitä on nyt syntymässä pipo, minulle. Valmistui myös kesä toppi, viritys, jälleen minulle. Noron Silk Gardenista. Nämä ovat ne langat joista piti tulla se pikku jakku. Tykkään tästä kyllä ,nyt kun se on päällä. Tuntuu ihan kivalta eikä kutita paljasta ihoakaan vasten. Malli on ihan omasta päästä (siis törkeen yksinkertainen) vähän joustinta nurjaa ja raita oikeaa silmukkaa. Tätä voi sitten pitää kummin päin vain oikein tai nurin. Itse olen niin nurinkurinen että pidän sitä varmaan nurin.

5 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Vihreässä teessä on kamalasti C-vitamiinia!

Tiuku kirjoitti...

Kiiti vinkistä sitä juon muutenkin mutta ehkä enemmän nyt kun tiedä vielä tuon vitamiini jutun.

Bohemian girl kirjoitti...

So I understood one sentence. But I like the color one, very nice, another nice sweater you made.

isoinpapu kirjoitti...

Paranemisia täältä sairastuvalta. Kyllä se menee ohi. Menee menee... (yritän psyykata itseni tässä samalla uskomaan tuota.)

Kiva nurinperin-liivi!

Liivia kirjoitti...

Tykkään kovasti myös liivistäsi!

Kokonaan mustaa en ole minäkään tehnyt, tuntuu, että mustasta ei näe mitä on tekemässä...