sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Äiti






Tänään on todella sunnuntai, laiska ja leppoisa. Aamulla heräsin ja jäin sänkyyn kellimään. Ympäriltä kului hiljaista kuiskailua ja astioiden kilinää, ilmassa tuoksui aamukahvi ja letut. Äitienpäivä, sehän se!
Minusta on hauskaa jäädä sänkyyn ja teskennellä nukkuvaa. Paljon kivempi yllättää joku, näin. Miten voi tuoda toiselle aamukahvia sänkyyn, jos yllätettävä ensimmäisenä pomppaa sängystä karkuun. Minun äiti on sellainen, vaikeasti yllätettävä. Minä en, minusta hemmottelu on kivaa, ja on kiva antaa muille kunnolla mahdollisuus sellaiseen. Tietää että toiselle tulee hyvä mieli.
Tänään minua helliteltiin myös lahjoin, pilkkuja päälle pantavaksi ja musiikkia sulostuttamaan mieltä. Letut ja hillo, pitkä aamukahvi, söpöt piirustukset lapsilta= täydellinen aamu!



Ilon aihetta on myös ilmestynyt yritti penkiin. Odottamattomasti viher ja pipar mintut ovat selvinneet talvesta,ja kukoistavat levittäytyen (hieman liiankin) villisti yrttimaalla. Iloisin olen kuitenkin sitruunamelissasta, täysin odottamatonta! Kiehautan vettä, mintuuja mukaan muutama lehti melissaa ja neuleet käteen. Tästä tulee hyvä päivä!

Paljon onnea kaikille ihanille äideille!

3 kommenttia:

Tiuku kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentoineille.Kiitos kauniista sanoista ja kannustuksesta.

Kävin siis Helsingissa VAKAVA kokeessa, siis kasvatustieteitä, ja hain luokanopettaja koulutukseen.Vara suunnitelmia on,mutta toteuttaminen vienee aikansa. Katsellaan ja ihmetellään.

Marikki: Olisi ollut huisin hauskaa tavata, mutta se onnistunee varmasti joku kerta. Sillä on varma että tulen Tampereelle vielä monta kertaa. Tässäkin kuussa takuulla!

Minja: Tiedän tarkalleen mitä tarkoitat.Tampere on ihana! Enkä usko tämän olevan vain uutuuden viehätystä. Ny on kuulkaas varmasti kyse ihan tosi rakkaudesta, hih!

Inka kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää! :)
Ihastuttava postaus, kuvat kerrassaan suloisia. Tästä tuli hyvälle mielelle :)

Jonna kirjoitti...

Ihanaa äitienpäivää!