sunnuntai 25. toukokuuta 2008

think pink ja lankaostoksilla






Etsin isälleni syntymäpäivälahjaa ja satuin (Tampereella) Taito shop liikkeeseen. Ihastuttavia esineitä ja ideoita.
Mutta alakerroksessa oli lankakauppa! Löysin itseni ostamasta kuusi vyyhtiä Pirkanmaan kotityön villalankaa, sävyissä murrettuja vaaleanpunaisia.
Olen huomannut hullaantuneeni hempeään, tämä on päässyt suorastaan yllättämään. Vaaleanpunainen ei ole koskaan ollut minulle omimpia värejä. Miksi siis nyt.

Olemme suunnittelemassa muuttoa ja jännitän kovasti huolitaanko meidän vuokralaisiksi aivan unelmieni asuntoon. Minun ei tarvinut kuin astua rappu käytävään kun olin jo aivan myyty. Asunto oli juuri sitä mitä kerrostalo voi (minulle) perhaiten tarjota, unelma! Kuitenkin päätöksen tekee asunnon omistaja, talo yhtiössä kun ollaan tarkkoja siitä kenet vuokralle huolitaan. Tälläinen jännitys ei oikein ole minulle hyväksi, tulee niin pingoittunut olo.
Ehkäpä tämä tekee, että kaipaan elämääni vähän pehmoisuutta.
Stressiin siis auttaa myös se että joko ympäröi itsensä sillä vaaleanpunaisella tai laittaa vaaleanpunaiset kakkulat silmille. Siis THINK PINK!

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Jännä miten värit voivat hiipiä hipihiljaa ja ihan huomaamatta suosioon. Ei auta muu kuin todeta, että näin on käynyt, pääsipäs yllättämään. Itsellä alkaa vaaleanpunaisen lisäksi vaaleasininen olla sellainen, mihin törmään uudestaan ja uudestaan. Nyt huomaan jo suunnittelevani vaaleansinistä tapettia eteiseen! Jo on aikoihin eletty...
Peukut pystyssä unelmakodin saamiseksi!

17 neliötä kirjoitti...

Onnea asunnon saamiseen! Kumpa teitä lykästäisi! Ja kiitos jälleen hienoista kuvista :) Minäkin tykkään Taito shopista.

violet kirjoitti...

Taitosopissa käyn joka kesä - yleensä vaan toteamassa ettei ole rahaa kaikkeen ihanaan.
Tuttu tunne tuo että kaipaa pehmeyttä.
Kun mieheni terveyden kanssa alkoi olla ongelmia, aloin tutkimusten aikaan vimmatusti kutoa. Se oli ihan pakko. Väreinä rauhoittavat sinisen sävyt. Ihan helppo valinta, se tuli itsestään.
Toivon että saatte asunnon. Ihmiselle tekee hyvää asua paikassa jonka tuntee omakseen.