sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Hei,
Olen ollut lennossa viime aikoina. Muuttoa, suunnitelmia,huonekalujen metsästystä, juhlia ja valmistujaisia.
Kaikkea ja yhtäaikaa.

Muutimme tänään astioita ja vaatteita,sekä joitain laatikoita kirjoja. Suuret huonekalut tulevat huomenna. Kotimme on neljännessä kerroksessa, joten urakka tulee muuttomiehillä (pikkuveli, minä, pikkusisko, ja mieheni)olemaan aikamoinen.

Sähköt saadaan toivottavasti huomenna kytkettyä, sähköyhtiöt kun ovat auki ainoastaan arkisin. Asuminen ilman sähköä on osoittautunut yllättävän ongelmalliseksi. Etenkin ruokapuolen vuoksi.
Asunto on vielä melko tyhjä, mutta tuntuu siitä huolimatta aivan kodilta. Tälläistä ei mistään aiemmista muutoista ole tullut, jännittävää. Olen ottanut joitan kuvia, mutta tyypillisesti olen pakannut muistikortin lukijan jonnekkin tuntemattoman laatikon pohjalla. Koittakaa jaksaa, pian palaan asiaan kuvien kera.

4 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Onnekasta eloa uuteen kotiin! Ja voimia tavaroiden & asioiden järkkäilyyn!(osaan jotenkin niin hyvin eläytyä...) Täällä ainakin odotetaan jännityksellä kuvia uudesta kodistanne :)

Liivia kirjoitti...

Täällähän on tapahtunut!
Onnea uuteen kotiin.
Kuvia odotellen.

Merja kirjoitti...

Ai täälläkin muutetaan! Energiaa teillekin, meillä sama homma menossa.

violet kirjoitti...

Ilman sähköä on hankalaa...
Meillä viime kesänä oli viikko ilman kaasua. Meille se tuotti myös suuria ongelmia sillä asuntoon tuleva vesi lämpenee kaasulla, samoin hella toimi kaasulla...
Eli se tiesi kylmää peseytymistä ja mikrokokkauksta.