perjantai 27. kesäkuuta 2008

Tänä aamuna tanssitiin lasten musiikin, Ibrahim Ferrereran sekä Gloria Estefanin tahdissa.
Tästä lapsesta tulee varmasti tanssija, on ihan esiintyjän elkeetkin.


Villatakki vielä paremmassa kuvassa. Sellainen se on, kuulemma hyvin minun näköiseni. Eriskummallinen ja eriparinen. Alakuvassa on menossa oleva villapaita, Istex Lett Lopia keltaisen sävyjä, keltaista ja ruskean keltaista.
Pöllö grafiikka on ostokseni Tallinnasta. Jokin vain ihastutti, värit ja tunnelma. Hyvin käytetty tila, lisäksi pöllöt ovat ihastuttavan mystillisiä. Tämä päätyy luultavimmin makuuhuoneeseen.








Olemme kiertäneet lasten kanssa kirpputoreja, etsimässä eriparisia kahvi kuppeja ja lautasia. Nyt kasassa on jo sen verran että saa tee kutsut kasaan.
Pikku rinkelit ovat kovasti lasten mieleen ja siksi ainainen joka kertainen Tallinnan tuliainen. Viinaa en osta, kun en juo. Viiniä toisinaan, tällä kertaa tosin en vain viitsinyt. Sen sijaan ostinkin suklaata. Vähintään yhtä ihanaa kuin kunnon punaviini, ja kaunis leidi tuossa kannessa, eikös? Tuollaisen tyylin ja läsnä olon kun omaisi itsekkin.

Tänään mennään mummilaan, puutarha talkoisiin ja leipomaan pullia.
Kaunista kesää ja aurinkoisia päiviä, pitkäähän kivaa!

9 kommenttia:

SARI kirjoitti...

Hyvä meininki teillä likoilla siellä ! Oikein piristi, tässä lomaa odotellessa.

Liivia kirjoitti...

Olen ihan lääpälläni neuleisiisi! Siis täysin. Kertakaikkisen ihania!

Kaunis suklaarasia, mutta onko suklaa hyvää?

Tiuku kirjoitti...

Sari: Kiva, jos onnistuimme piristämään, se on jo aika saavutus päivälle! Lomaa odotellessa se aika tuntuu tosi pitkältä, mutta lomalla aika suorastaan kiitää. Mystillistä.

Liivia:Parhain kehu, jonka voi saada, kiitos! Olet yksi niitä ihmisiä, joiden makua ja maailmankatsantoa ihailen suuresti. Onkin siis huikean hienoa,jos olet tykännyt neule väkertelyistäni.

Suklaa on ihan ok. Aika makeaa, sellaista jossa vaahtomainen täyte.Ei varmastikkaan tosin kaikkien makuun. Menneinä vuosina muistaakseni parempaa. (ennen Linnupiim nimellä)Virolainen samoin kuin venäläinen suklaa on aina hyvin oman makuistaan. Erilaista verrattuna suomalaisiin tai eurooppalaisiin.

Liivia kirjoitti...

Kiitos (punastun), tämäkin oli hieno kehu.

Maj kirjoitti...

Mistä sulla on ohje tohon LEtt Lopiin? Mulla on sitä kilon verran jemmassa, mutta en ole mistään mitään ohjetta bongannut.

Tiuku kirjoitti...

Maj: Istexin lankoihin on tosiaan huonosti ohjeita. Ihastuin lankaan niin että ostin siitä huolimatta. Nyt sitten sävelletään jotain ihan omasta päästä.

isoinpapu kirjoitti...

Ihana ihana neuletakki! Joo, hienoinen eriparisuus on parasta. Sulla on silmää.

Kesiah kirjoitti...

Onpa kiva idea koota erilaisia kahvikuppeja kokoelmaksi. Olin aikoinaan töissä päihdeongelmaisten päiväkeskuksessa, jossa oli tarkoituksella kerätty kymmeniä parittomia kuppeja, jotta asiakkaat tuntisivat olonsa kotoisaksi kun ei ole liian säntillistä. Sitten kuitenkin siellä jossakin vaiheessa tehtiin päätös muistaakseni teemaan siirtymisestä ja parittomat kupit joutuivat virattomiksi. Minusta alkuperäinen idea oli persoonallisempi ja sopi paikan henkeen täydellisesti. Jos en olisi niin perfektionisti ja rakastaisi sarjojen keräilyä täydellisiksi, itsekin haluaisin aloittaa parittomien kupien pinoilun. Mutta ei sovi minun luonteelleni, vaikka silmää se miellyttäisikin.

Bohemian girl kirjoitti...

Again, a beautiful knitted cardigan.