lauantai 26. heinäkuuta 2008


Eilen torilla tansiittiin ja soitettiin.Tänä viikonloppuna Lahdessa vietetään Tanssiva Lahti tapahtumaa. Esillä on monenlaisia tansseja eripuolilta maailmaa, eri tanssikoulut esittäytyvät ja iltaisin on tanssit elävän musiikin säestyksellä. Kuulostaa ihan kivalta.

Nämä herrat ja daamit ovat muuten Belgiasta! Mukaansa tempaava ja iloinen esitys, tykkäsin kyllä kovasti..Sattumalta pysähdyimme torille kahville odottelemaan sillä välin kun suutari korjasi sanfaalejani.
On myönnettävä että kansanmusiikki ja kansantanssit osaavat olla viehättäviä. Aina minuun ei kyllä ole oikein uponnut. Miksihän? Ehkä se riippuu myös toteutuksen tasosta ja tyylistä. Karakteeri tanssi on muuten myös jännittävää, olen joskus tanssinut. Meillä oli aivan huippu opettaja Ilma rouva Virosta. Sillä naisella oli asennetta ja luonnetta!

Tytöt ihmettelivät ja ihastelivat kovasti tanssiesityksiä, ehkäpä kokeilemme syksyllä käydä katsomassa lasten satubalettia. ...







Rannalla ja mökillä....




Saanko esitellä kesän yksinkertaisin mekko.
Kiva ja keveä, helppo kuin mikä toteuttaa.

Lapsesta tuli vesipeto, Niilin Krokotiili kuulemma. Neiti A löysi rannalta pienen possu lelun ja siitä tuli heti niin rakas. Possu on päässyt uimaankin. Kotonakin possulla leikittiin monta monta iloista tuntia.







Tänä vuonna Ukkelin (minun isäni lasten ukkeli/pappa) mökille tulee paljon karhunvattuja! Ehkä niin paljon että niistä raaskisi hilloa tehdä, tai piirakkaa. Odottelemme innolla myös millaista satoa kirsikoista tänä vuonna saadaan.
Neiti N suosikki puuhaa mökillä on kukkien kerääminen, meillä onkin aina mökki reissun jälkeen koti täynnä kauniita kukkakimppuja. Mitä luksusta!
Alimmasta kuvasta tuli mieleen jokin retrotyylinen kangaspainatus juttu. Ajattelin kokeilla jonnekkin jospa vaikka toimisi.
Luonnosta löytyy mitä kauniimpia kuvioita ja muotoja. Luonto inspiroi vaikka mihin, huh huh kun vaan saisi edes osaa siitä toteutettua mitä päässä pyöriikään.

Tänään illalla suuntaamme tyttöporukalla Tampereelle tanssimaan, Kuubalaisen bändin tahtiin.Voi mennä myöhään, mutta toivottavasti tulee oikein lystiä!

4 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Ihania kuvia taas! Nuo teidan 'naytetaan kielta kameralle' kuvat ovat just hauskoja; taynna hyvaa mielta ja aurinkoa!
Ihanaa taalta blogistasi paasta katselemaan palasia Suomen taivasta - jatkathan niitten kuvaamista! :)

Aurinkoista, helteista viikonloppua!

Merruli kirjoitti...

Nerokas kesämekko!

Pikkuneidit kaiken vehreyden keskellä on aivan hurmaava kuva.
Jännittävä huomata puutarhassa, miten pari todella lämmintä päivää suorastaan räjäyttää kaiken kasvua. Meilläkin odotellaan mummilan karhunvatukoita.

Oikein onnistunutta tanssi-iltaa Tampereelle!

Kesiah kirjoitti...

Minä tykkäsin erityisesti laiturikuvasta ja päiväkakkarasta. Juuri oikeaa kesätunnelmaa tämän hetkiseen olotilaani.

Tanssi on lumoavaa katseltavaa, mutta itselleni tanssiminen ei ole luonteva tapa ilmaista tunteita tai fiiliksiä. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä helpommaksi tanssi kuitenkin on minulle muuttunut. Kuvittelen myös ymmärtäväni sitä paremmin muiden esityksissä.

Jonna kirjoitti...

Sopiipa mekko sinulle kauniisti. Sopii kesään upeasti.