torstai 17. heinäkuuta 2008

A little bit of shopping

Tämä tyttö matkasi Helsinkiin ja takaisin.
Oli harmaata ja ja jotenkin niin kummallista. Kaipasin kotiin.
Matkalla oli kivaa, näin hyvän ystävän, mutta miksi minulle tulee Helsingissä niin kamala suorittamisen olo. Joka paikkaan pitäisi juosta, ja harmittamaan jää jos jotain ei ehdi. Eihän ne sieltä mihinkään katoa kaupat, kuppilat, museot, näyttelyt, kirpparit, miksi siis kauhea ahdistus?

Otsikko kertonee kaiken reissun tarkoituksesta: pikkuisen shoppailua.
Ostin Tampereen festivaaleille uudet kengät. Ihan oikeat hienot tanssi (lattari)kengät! Ihan hyvästi tuli hintaa, mutta on ne hienot, kevyet, taipuista, toivottavasti hiertämättömät, kultaiset, ihanat!
Kotona huomasin että tulin ostaneeksi aika korkeat korot. Kaupassa korot vielä tuntuivat hyvältä ajatukselta, nyt rupesin kuitenkin suorastaan jänistämään. Hiukan jo harjoittelin, mutta vielä lisä treeniä kaivataan ennen kuin uskallan noissa hyvällä itseluottamuksella ihmisten ilmoille.

Kävin toki lankakaupassakin (koska en uskaltanut mennä kangaskauppaan!). Viimein raaskin hankkia Rowanin Bamboo tape collection ohjekirjan. Sitä kirjaa olenkin kuolannut jo ikuisuuden. Miten ihanaa tutkiskella ja haaveilla kuvia oman sohvan nurkassa tee kupillisen kera.
Anteeksi muuten että unohdin tässä kotiin tulo hulinassa ottaa kirjasta kuvia, mutta lupaan kyllä että niitä on luvassa lähiaikoina.

Täällä kotikaupungissa sensijaan olen viime viikkoina shoppaillut lautasia. Paljon lautasia, eriparisia ja halpoja lautasia! Herkulliset aprikoositkin kuuluvat kesään, talvella kunnollisia ei löydä mistään.







8 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Tuo on kyllä totta, tietyissä paikoissa tulee pakottava tarve ehtiä kaikkea. Onneksi en niin kovin paljoa ole ehtinyt Helsingistä löytää must-paikkoja, vaikkakin nykyisetkin tekevät visiitistä kiireisen! kauniita kuvia!

Jonna kirjoitti...

Kauniit kengät. Minusta korolliset kengät on ihanuutta, mutta todella harvoin sellaisia kuitenkaan käytän (syy: eivät ole lasten kanssa käytännölliset)

Olisipa kiva joskus käydä vaikka teellä yhdessä, kun olet Helsingissä. Katsos lisää ohjelmaa, että kiire vaan jatkuisi ;)

Ihanaa viikonloppua!

Virkattu lintu kirjoitti...

Helsingissä on kiva käydä, mutta kiva on aina lähteä takaisin Tampereellekin :) Hesaan pitäis oikeastaan mennä aina muutamaksi päiväksi kerrallaan, niin ehtisi vähän paremmin katsella ja kierrellä. Onhan siellä vaikka mitä ihanaa... Nyt on tullut tehtyä vain yhden päivän reissuja, vaikka vanhempanikin siellä asuvat ja mielellään meidät majoittaisivat.

Sanonpa minäkin, että vaatesuunnittelu tai joku muu luova ala voisi sopia sinulle myös hyvin :) Blogissasi on niin paljon kaikkea kaunista, sinulla on silmää :)

Liivia kirjoitti...

Minä en uskalla tanssia kuin yksin/kaksin kotona, ja silloinkin paljain jaloin. Kaatuisin oitis tuollaisilla korkokaunottarilla.

Kuva kirjasta, joo!

Itse keräsin lautaseni joskus opiskeluvuosina, kun markalla sai vielä arabian lautasia kappalehintaan. Sinänsä ei mitään väliä onko arabiaa vai muuta, sattui vaan tulemaan vastaan kaunista arabiaa. Oli hyvä "sijoitus", eriparikokoelma on käytössä päivittäin, enkä lisää tarvi.

Tiuku kirjoitti...

17 neliötä: Niinpä,tässä on pähkinää purtavaksi ja pientä itse tutkiskelua suoritettava tuon Helsingin suhteen. Tyhminta on ettei minulla ole edes mikään pitkä matka itse cityyn vaivainen tunti junalla. Eikä lipun hintakaan ole paha.

Kanerva:
Korollisissa kengissä on juuri tuo mainitsemasi ikuisuus ongelma. Niin ja se että hiertävät noin 99% ihan perkuleesti. Noh kuten sanottu kauneuden eteen on joskus vähän kärsittäväkin.
Uudet kenkäni ovat ihan puhtaasti tanssikengät. Pohjissa on erikois pehmuste ja nahkasäämiskä juttu luiston estämiseksi. Parketeilli vain siis, juhlia (häät, synttärit, poltarit jne.)on ihan liian vähän ja harvoin, onneksi ymräsi Suomea järjestetään salsa bileitä aika aktiivisesti ja niissä ainakin pääsee tanssimaan!
Kanervalle vielä olisi tosi hauskaa treffata teen/ kahvien merkeissä. Tässä juuri selaan allakkaani ja aika tyhjää on. Ehkäs tulen ensi viikolla Helsinkiin, olettekos maisemissa?!

Paperisydän: Minulla on aina suuret suunnitelmat käydä Helsingin galleriossa ja näyttelyissä, museoissa jne. En ole kuitenkaan vuosiin saanut aikaiseksi, vaikka minullekkin olisi majapaikkoja parikin. Mikähän siine on että niin harvoin tulee jäätyä pidemmäksi aikaa? Ja kaunis kaunis kiitos ihanista sanoistasi,lämmittää kovasti sydäntä!

Liivia: Parhaat jammailut onnistuvat kotona villillä päällä aina avojaloin ja useimmiten yksin.
Niin on ehkä hauskinta.
Olen kuitenkin tosi lyhyt ja tuntuu että useimmiten tarvitsen hieman korkoja, miehet ovat lähes poikkeuksetta aina muuten liian pitkiä.
Arabian vanhoissa on paljon ihania malleja.Olet ollut edellä aikaasi!

Minulle on sattunut hyvin vähän arabian eripareja,kun ovat nykyisin hyvissä hinnnoissa ja useimmat ovat vielä huonokuntoisiakin.Minulla on KoKo rajan lautaset, mutta mieluummin oikeastaan käytän noita kummajaislautasia.

Anonyymi kirjoitti...

Olen Helsingistä kotoisin, mutta tuo ahdistus on tuttua minullekin. Kivahan siellä on toisinaan käydä mutta aika nopsaan iskee myös koti-ikävä.

Oispa ihana osata tanssia ja vieläpä korkojen kanssa. Mieheni on harrastanut kilpatanssia ja haaveillaan että aletaan kisailemaan joskus vanhuksina :D Joutuu vähän harjoittelemaan ensin. T.tönkkökoipi

isoinpapu kirjoitti...

Nuo kultakengät ovat aivan upeat! Neiti S:llä on kultaiset puukkarit, muttei kyllä ihan sama tunnelma kuin näissä :)

Jonna kirjoitti...

Maisemissa ollaan! Laita sähköpostia!