lauantai 13. syyskuuta 2008

Hands of gold


Perjantaina 8 tuntia kankaanpainantaa. Maaleissa mm kultaa. Voitte kuvitella missä huuruissa olimme kun viimein kotiin menevään bussiin hyppäsimme. Muu bussi oli hiljaa ja meidän luokka nauroi ja kikatti, se menee siis päähän.
Muutamia väri kokeiluja kuosistani. Harmaaksi aluksi ajattelin mutta tuli liian vahva mielleyhtymä armeijaan. Enkä voi ollenkaan sietää armeijaa, tai mitään siihen liittyvää. Olenkin harkinnut aloittaa rauhanmerkkien raivoisan kirjomisen vaatteisiin, vastustuksena kaduilla liikkuville panssareille ja komppania autoille. Pieni pala tallessa blogin Joolan innoittamana.
Vieressä hieman sitä väripalettia mitä kankaalle lopulta päätyi.




Syksyn viileys tuntui jo viluna varpaissa viime yönä. Ampiasetkin on ajettu pesistään, se siis tarkoittaa että reppanat harhailevat mm. eidän ikkunalaudallemme, kahviloiden tyhjiin kahvikuppeihin ja torien hedelmä kojuille.
Jatkan tästä aamiaisen laittoon, ehkä puuroa. En olen vielä saanut päätettyä.
Eilen kirjastosta lainasin Anna Gavaldan Viiniä keittiössä kirja(t)n. Moni on kehunut äänikirjojen kätevyyttä. Samalla kun voi ongelmitta neuloa. Päätin kokeilla. Mutta en minä malta, naisen ääni lukee kirjaa tuskastuttavan hitaasti. Minun on vaikea jaksaa keskittyä kun ajatuksen liitävät jo aivan eir asiassa. Luulempa että luen kirjan itse. Tosin en ääneen. Hiljaa ja itsekseen, kuulostellen miltä kirja alkaa tuntua.

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Minä en myöskään äänikirjoihin pysty. Luen itse paljon mieluummin. Mutta ranskankielikasetteja pitäisi sen sijaan kuunnella kutoessa, mutta kun sekään ei niin houkuttele...

Viiniä keittiössä on mun mielestä Anna Cavaldan jutuista paras. Sitä uusinta odottelen vesi kielellä.

Jonna kirjoitti...

Minä olen kuunnellut Harry Pottereita äänikirjoina neuloessa joskus silloin kun odotin Haitulaa, muuten ei ole tullut ryhdyttyä siihen hommaan.

Meillä on kanssa paitoja joissa on rauhan-merkkejä. Tytölle piti selittää merkin taustaa ja ideaa just eilen. Ja hän nyökytteli. Kaikilla pitää olla hyvä olla. Peace and love.

Tiuku kirjoitti...

Liivia:
Minäkin kuuntelisin ennemmin ranskankieli kasetteja. Mutta en osaa edes alkeita. Ehkä siinä oppisi, ainakin jos olisi auditiivinen oppija.
Kirjaa olen monesti kirjakaupassa pyöritellyt käsissä, mutta aina non jäänyt ostamatta, nyt löytyi kirjastosta ja päätin antaa sille mahdollisuuden.

Kanerva: Tuttavani oli neuloessa kuunnellut Harry Potteria ja nukahtanut. Ajattelin seuraavaksi testata miten englanin kieliset klassikko salapoliisi romaanit taipuvat äänikirjoiksi. Se voisi toimia.
Peace anf love, niin minäkin ajattelen. On puistattavaa katsoa ja kuunnella uutisia maailmalta, ja ihan kotisuomessa. Miksi tuntuu että niin suuri osa politikoista on sotahulluja.
Juuri eilen pohdin maailman surullisuutta. Sitä utopia valtiota jossa kaikilla toisaan olisi hyvä olla tuskin tulee koskaan olemaan. Ihminen on ihmiselle susi,ja pahaa on liian paljon. Aina on kuitenkin yritettävä, ja omalta osalta toivon voivani lapsilleni välittää hyvän ja rakastavan maailmankatsomuksen. Eikun kirjomaan rauhaa ja rakkautta, vai mitä! Olen tässä jo pitempään fiilistellyt kuinka olisi ihana nähdä sinua. Oletko muuten tällä hetkellä töissä? Mietin myös vieläkö neulotte lauantaisin IHANAssa.?

Sanna kirjoitti...

Minusta tuo sinun painama kuvio on hauska ja onnistunut idea. Aiotko jatkojalostaa sitä?

Tykkään blogistasi kovasti.Se on yksi minun suosikeista. Yritän aina salaa käydä kurkkimassa sitä työpäivän aikana. Tänä v-loppuna ehdin kunnolla lukea.

Miedän bändillä on muuten laulu, joka kertoo ampiaisista mehupullossa!