maanantai 15. syyskuuta 2008

Juanes







Eilen Helsingin jäähalli täyttyi Juanesin konserttii rientävistä ihmisistä.
Minä mukaan lukien

En ole aiemmin käynyt missään isommassa konsertissa, saati nähnyt livenä ketään artistia jota suuresti ihailen ja arvostan.

Ensin olo oli ihan kuin toisesta maailmasta. Ei sitä voi uskoa, että siinä parin metrin päässä laulaa se sama mies joka aloittaa niin usein aamun minun levysoittimessani!!

Hetken varmasti seisoin vain paikallani suu auki, ihastuksesta.
Muutamia kuviakin tuli näpättyä, kuten huomaatte hyvin taiteellisella valoituksella ja rajauksella. Konsertit kuvauspaikkoina ovat hyvin haastellisia, takaa tönitään, edestä joku tallaa jalalle, vierestä oltaisiin jo kiilaamassa. Mutta meininkiä konsertissa oli, hyvä ja onnellinen energia.
Ihanan sympaattinen laulaja ja bändi todella tekivät vaikutuksen. Tänään väsyttää aivan mahdottomasti, koulupäivä hurahti ihan vain eilisiä fiilistellessä. Äsken kävin koulutyöhön ostamassa kangaskaupasta satiininauhaa ja vahingossa keksin että ompelempa lapsille jääkarhuhaalarit?! Niitä pitäsi nyt alkaa pakertaa, jotta saadaan valmistakin.

Ai niin huomenna alkaa espanjan alkeet kurssi! kihisen ja pihisen innosta!
Mukavaa viikonalkua!

5 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Juanes saattelee ipodista minua joka aamu töihin. Mahtoi olla hieno meininki. Lattaripuolen musiikkia kun kuuntelee kohtuullisessa määrin aina välillä miettii, että olisihan se hauska ymmärtää sanoituksistakin jotain. Espanjan opiskelu kuulostaa hyvältä!

mursuliina kirjoitti...

samaa mielt edellisen kanssa, espanjan opiskelu kuulostaa hyvältä :) samoin jääkarhuhaalarit.

Reetta kirjoitti...

Hei, Tiuku, opiskelet näköjään samanlaisia asioita kuin minä. Mulla vain opiskelu tapahtuu työn ohessa harrastuksenomaisesti. Ollaan kokeiltu huovutusta, kankaanpainantaa, kirjontaa, keramiikan ja tekstiilin yhdistämistä, tehty minitekstiili, paperia, ommeltu asusteita (ja asuja). Sulla on hyvin mielenkiintoinen blogi.

Tiuku kirjoitti...

Merruli: Juuri tuo lattari musiikki (toki myös alati kasvava joukko ystäviä latinalaisista maista) on se syy miksi niin innostuin kursseille. Etenkin Juanesin kappaleissa sanoituksilla on iso osansa, ja harmittaa niin vietävästi kun niiden merkitys jää itselle tyhjäksi. Niissä lauletaan niin surusta, ilosta, rakkaudesta,maailmanrauhasta jne. Tärkeistä asioista siis.

Mursuliina:
Jääkarhuhaalarit kuulostavat hyvälle,mutta kukahan ne ompelisi?
Minulla on niin hidas vaihde päällä just nyt ettei valmista tule niin millään. Ja muutan kokoajan mieltäni siitä mitä haluan tehdä. Haalari on jo muuttunut huppariksi, tunikamekoksi

Bohemian girl kirjoitti...

Oh, you know how to live!