tiistai 16. syyskuuta 2008

Sairaslomaa


Olen sairaslomalla, ainakin tämän päivän.
En muista milloin viimeksi olisin tosiaan oleillut sängynpohjalla koko aamupäivän. Olo on hutera ja väsynyt. Niin inhottavaa. Ja tekemistä olisi vaikka miten paljon.
Mikä siinä on että näin syksyisellä pöpöjä on niin mahdottomasti liikkeellä? Ja aina juuri siihen kiireiseen aikaan.

Teetä, sitähän pitää juoda kun on kipeänä, eikö? Tai vähintään jotain kuumaa. Sain Anna Gavaldan Viiniä keittiössä kirjan luettua ja tykkäsin kovasti. Ihan tuli yllätyksenä kuinka tykkäsinkin...

Tuotteliaan taiteilijani (lapset) maalasivat pääsiäismunia, syyskuussa.


Liivia ja Violet blogeissaan esittelivät juuri valmistuneita pipojaan. Ihania ovat. Minulla ei ole kuin yksi onnistunut pipo/myssy itsellä. Tämä on ihka ensimmäinen pipo jonka olen neulonut, ja paras! Kuten huomaatte rakas myssy on ollut kovasti käytössä. Toista samanlaista kun en ole onnistunut vielä neulomaan.

Lapsilla on balettitunti tänään, näitä päiviä odotetaan aina suurella innolla. Olen niin iloinn kun tykkäävät. Niin minäkin tuossa iässä.

Päätetään tämä kirjoitus varoittavaan kuvaan. Tätä ei kannattaisi kyllä tehdä. Olen kai vain aina niin onnettoman huolimaton, että puhelimeni joutuvat tälläisiin vaaratilanteisiin tuon tuostakin. Yksi mm. putosi vessanpönttöön. Ihmekkös kun tämä nykyinenkin puhelin reistaa kokoajan, ja pätkii. Huollon paikka, vai uuden hankinta. Kumpikaan ei houkuta.

8 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

kun on noin nuori on kaunis sairastaessaankin. en voisi kuvitellakaan ottavani itsestäni kuvia sairaspäivänä...

paranemisia.

Merruli kirjoitti...

Huutia pöpöille ja pikaista paranemista!

Marja kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Olen hetkeksi unohtanut käydä täällä. Miksiköhän? On tullut niin paljon kommentoitavaa, päivitystahtisi on ollut huikea. En nyt kuitenkaan sen enempiä vanhoihin kirjoituksiin rustaile kommentteja. Yhden sanon tässä: työpöytäsi on mahtava!

Maj kirjoitti...

Pikaista paranemista. Missä sinun tytöt käy balettitunneilla? Mullakin ois tuo kirja hyllyssä, kerran olen tainnut aloittaa, mutta en päässyt paria sivua pidemmälle. Pitäisköhän kokeilla uudestaan...?

violet kirjoitti...

Voi noita tossuja...mun pojilla oli siniset nahkatossut samanlaiset.

Tykkäsin tuosta mainitsemastasi kirjasta myös kovin. Olen lukenut sen moneen kertaan.

Jonna kirjoitti...

Oot niin kaunis hattu-kuvissa!

Meidän isoin tyttö kävi viime syksynä baletissa, mutta ei tykästynyt. Sanoi, että ei taida baletti olla hänen tyyliään. Oon kyllä samaa mieltä :D

Inka kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Onkohan hyvä nyt jo suunnitella koska voin tyttösen laittaa balettitunneille? Jos ei tykkää, niin ei sitten mutta saa ainakin koittaa. Jos vaikka tykkäisikin!

Tiuku kirjoitti...

Merruli: Kiitoksia, uskoisin että pahin pöpö on voitettuna. Väsymys vain on jäänyt päälle.

Liivia: Mikä kaunis?! Kotipaidassa kylpyhuoneen ihanassa (ironiaa!) interiöörissä, ehkä se on se valo. Sillähän saa aika paljon aikaan, vai mitä.

Ilona: Jaa, en kyllä koskaan ole ajatellut että päivitystahti olisi kovin tiivistä, toki vaihteluakin on. Toisinaan vaan on enemmän sanottavaa, ja ennen kaikkia kuvia.
Kiitos työpöytäkehuista, noloa myöntää mutta epäjärjestys sillä rintamalla senkun jatkuu. Puuttuu järjestelyyn olelliset lisä säilytystilat! Huokaus, seli seli...

Maj: Tytöt ovat käyneet Tanssiopiston satutanssi tunneilla suunnattu juuri 3-4 vuotiaille. Olen tykännyt kovasti, opettaja on mukava mutta riittävän napakka ja tunneilla opitaan aina paljon kaikenlaista. Tanssi on hyväksi lapsen motoriikan kehityksessä,lisäksi kuulemma hyväksi luustolle kun tulee niitä tärähtelyjä. Toivoisin myös että kehittäisi rytmitajua, mutta sitähän ei koskaan tiedä. Niin juu ja neiti A ja N käyvät tunneilla, kun innostuivat itse. Vaikka ehkä vaikuttaakin siltä että minä olisin se innostunein.* Olen suunnitellut meneväni itsekkin balettiin, aikuisten tunnille, kunhan kerkiän.

Violet: Tossut ovat klassikko, parhaita kerhotossuja mitä minusta kaupoista löytyy.
Luulen että minäkin luen kirjan vielä uudelleen ja uudelleen. Siinä oli jotain odottamatonta ja hyvää.

Kanerva: Ihana kun tyttö itse oivalsi ettei ole ihan baletti hänen makuunsa. Harrastuksiakin on niin kovin paljon ja kaikkia todella jänniä, niistä löytyy aikanaan varmasti jokaiselle jotain kivaa mistä tykkää. Onhan se niin että lapset ovat kovin erilaisia, ja ehdottomasti hyvä niin.

Inka: Kokeilemaan vaan. Jos ei sitten ihan tunneille niin vaikka kotona. On ihan kiva leikki. Musiikit soimaan ja tutu päälle, tai jotain muuta ihanaista rekvisiittaa. Niin juu ja äidit mukaan tieysti myös!