perjantai 16. tammikuuta 2009



Siitä on todella taas hypähtänyt monta monta päivää kun viimeksi tänne kirjoitin saati ehdin edes asiaa ajatella minuuttia pidempää.
En oikein osaa sanoa mistä päästä sitä aloittaisi.
Olisi niin paljon helpompaa kertoa teille kaikkea jutellen, selittäen innostuneesti käsien huiskiessa vaihdikkaasti tahtia.
Tämä kirjoittaminen kun tuntuu joskus niin vaikealta.

Innostuin valtavasti taas koulu jutuista. Tuntuu että kaikki innostaa tätä nykyä jokin kummallinen blokki katosi joulun ja uuden vuoden myötä. Toivon että tämä tila on tullut jäädäkseen. Tästä ihan nauttii.

Aloitin uuden harrastuksen ja lämmittelin vanhaa.
Päätin mennä Brasilian ju-jutsun peruskurssille ja siitä sitten mahdolisesti jatkaa harrastusta. Ensimmäiset harjoitukset ovat ohi, olen aivan mustelmilla ja lihakset jumissa mutta hyvin hyvi onnellinen ja iloinen! Tämä on pitkästä aikaa todella minun juttuni! Kyllästyin tanssipiireissä siihen naisten suosimaan seläntakana puhumiseen, ainaiseen valittamiseena ja yleiseen kanailuun. Nautin siis täysin siemauksin olostani hyvin hyvin miehisessä maailmassa, kaapin kokoisten korstojen keskellä :-)
Vanhana harrastuksena kävin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen baletti tunnilla. Tykkäsin kyllä mutta jotenkin tuli hyvin kömpelö ja norsumainen olo. Ei yhtään sellainen kuin 15 vuotiaana! Huh ikä ei tule yksin...

Voin hieman paljastaa että innostuin kaavailemaan itselleni lävistystäkin...täällä siis todella puhaltelevat muutoksien tuulet. Mutta katsotaan nyt ---

4 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Mahsat olla aikamoinen näky ju-jutsu tunnilla ;D niiden korstojen keskellä...Se on ihana tunne kun löytää mieleisen lajin.

Tiuku kirjoitti...

voi olla juu että olen aika pikkuisen kokoinen siinä porukassa, kun olen aika lyhykäinen. :-)
Pitkästä aikaa on ihana päästä taas kampaailulajien maailmaan, alitajuisesti olen kai ihan kaivannut! Täällä on oolut vasta kaksi vuotta tuota BJJ.tä joten ei ihme etten aiemmin ollut keksinyt tuota lajia. Kun sitäkin ehdin jo harmitella hirmuisesti. Mutta parempi myöhemmin kuin ei ollenkaan :-)

Heluna kirjoitti...

Kuulostaapa tosi hyvältä!
Tästä sai toivoa, että joskus vielä löytäisi itsekin sen oman lajinsa kun tuntuu, että kaikkea on kokeillut muttei mikään jaksa innostaa alkua pidempään.
Ja naisvaltaiset lajit tuosta mainitsemastasi syystä on tuntuneet vähän pelottaviltakin..

Jatkukoon vuosi yhtä hyvänä! :)

Inka kirjoitti...

Onnea uudesta ja vanhasta harrastuksesta. Ihana lukea tekstejäsi, kun ne ihan pursuavat energiaa :) Sitä tuntuu riittävän ruudun tällekin puolelle, kiitos!