lauantai 3. tammikuuta 2009

uusi vuosi

Lapset ovat niin energiaa täynnä, ihanan peuhaavaisia. Pitäisi enemmän vain heittäytyä mukaan ja murehtia sotkuja sun muita vasta myöhemmin mieluusti ei ollenkaan.
Murhetimisesta(itseasiassa) olisi hyvä oppia päästämään irti.
Ottaa repäistä ja heittää pois.
Ei se mitään kuitenkaan auta, vie vain yö unet, tekee ahdistuneeksi ja levottomaksi.

Nukkuminen taasen on asia jota minun ei aiemmin ole tarvinut edes miettiä. Itsestään selvyys ja ihanuus. Nykyisin vähän niin kuin välttämätön paha. On nukuttava koska on nukuttava. Onneksi aamuisin on pääsääntöisesti ihana herätä ja avata uusi päivä, uudet kujeet jne. ja uusi vuosi!


Uuden alun kunniaksi sormiin saivat jäädä uuden vuoden nättipäivien kunniaksi hipaistut kimallukset. Uutta alkua symbolisoikoon myös uusi tukka!

Korpin musta.

Ja jos olitte sitä mieltä että hiukseni ovat luonnostaan sen väriset, korjaus!
Luonnostaan olen tumman ruskea hiuksinen. Äidilläni on mustat hiukset.
Tässä tukassa on ihan velho olo! Sellainen kohtalokas ja mystinen. Kiikuttelen ja kaakuttelen vielä siinä välillä tykkänkö vaiko enkö. Tämän kanssa kuitenkin nyt mennään.

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Korpinmusta tukka olisi ihana! Vaan ei sopisi minulle yhtään. Punapääksi sovin kyllä hyvin.

Taidat todella elää hienoa vaihetta elämässäsi, jollet nukkualkaan malttaisi.

Hyvää vuoden alkuja, ja onnea uusille kujeille!

viuhti kirjoitti...

Voi tekstisi unesta ja ahdistuksesta kuvasi täydellisesti meikäläisen joululoma-ajatuksia. Murehtinut olen aina, mutta nyt olen saavuttanut kyllä lakipisteen! Tästä tavasta on opeteltava pois.Kliseet siitä, että ei mikään murehtimalla parane ynm. ovat kaikuneet minun kohdallani tyhjille korville, mutta unettomien öiden jälkeen on ollut pakko todeta, että eihän nukkumatta jaksa!

violet kirjoitti...

Musta tukka sopii varmasti piirteisiisi, uskoisin. joskus nakee liian tummaksi varjattyja hiuksia "vaaran" varisten kasvojen seurassa. Liian kova vaikutelma jotenkin. Mina varjasin yhden kerran punaisiksi eika se kylla sopinut yhtaan silmiini ja ihonvariini. jai viimeiseksi kerraksi.

Ilahduin jotenkin tasta kirjoituksestasi. Jotakin innostavaa siiita tarttui.

Tiuku kirjoitti...

Hei Neidit
Ihanaa, aina niin kovasti ilahduttaa huomata jonkun jättäneen viestiä ja kommentoineen kirjoituksiani!
Kiitos teille :-)

Liivia:
Elämänvaiheen hienoudesta en osaa vielä sanoa. Ainakin se on minulle jotain hyvin uutta ja tutkimatonta. Tavallaan kiehtovaa toisaalta hieman hämmentävää kun jotkut ennen tutut ja turvalliset asiat ja ihmiset puuttuvatkin.

Mukavaa vuoden alkua sinulle myös!
Kujeita * niitä toivottavasti luvassa roppakaupalla...

Vaikkei musta eroa kovastikkaan omasta hiusten väristäni on se jollain tapaa hyvin paljon voimakkaampi, ja jotenkin rajumpi. Minulle geometrinen ja graafinen. Vähän jännä. Totuttelen. Pidän kyllä tuosta velho-olosta siitä saa voimaa. Ja mahtavia mielikuvistus leikkejä itsekseen hymyiltäviksi.

Viuhti: Ynmmärrän yskän. Toivon kovasti että pääset myöskin liiasta murehtimisest. Vähänhän on kai ihan jees. Huolettomuuskin voi olla huonosta.Niin ja hyviä ja kauniita unia...

Violet:Tott mitä sanoit mustasta tukasta. Toivon ettei minun päässäni vaikutelma ole sitä. Olenhan iholtani todella vaalea/kalpea.
Punainen tukka sinulla, saa minut hymyilemään! Ei se punainen nyt yhtään tahdo olla sinun värisi :-)

Ja minä se vasta ilahduin jos innostusta tarttui ja löytyi! Päivän varsinainen pelastus... Tulen vasta visiitille innostumaan. Sitä Piilomajasta löytyy aina!

Inka kirjoitti...

Mahtava tukanväri! Sopii sinulle varmasti kuin nenä päähän! Mulla on luonnostaan maantienvärinen tukka, mutta tasaisin väliajoin haluan siitä vaaleamman. Tai punaisen, vaikka sitä koitan välttää nyt viimeiseen saakka. Sen poiskasvattamisessa kestää niin kamalan kauan.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille! :)