sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

lomalta paluu

Olen oppinut neulomaan sukkia :-D ja olen uudesta taidoistani niiin kovin iloinen ja ylpeä! mitä ihmeellisempiä mahdollisuuksia tämä avaakaan...hyrr ihan ei malttaisi ollenkaan olla aloillaan pää tursuaa suunnitelmia ja idoita!
Kivaa!
Olen aloittanut sukkailut pitkillä polvisukilla keväästä. (Nalle four seasons spring) Periaatteessa en yhtään tykkää pätkä värjätyistä langoista,mutta tämä toimii ihan siedettävästi näyttää jopa ihan kivaltakin sukkana. Näin sitä voi toisinaan ylittää ennakkoluulon ja löytää jotain uutta. Tuskin tulee enempää neulottua näitä sukkia ellei pikkusiskoille...

Tässä helmikuun lopussa minulla karkasi hieman mopo paitsi sukka suunnitelmissa myös lanka ostoksissa! hups hups miten niitä onkaan kertynyt ihan mahdoton gramma määrä... no mutta kaikille on melkein ainkain suunnitelma! ja ihania ihania värejä ja tekstuureja, ei sellaisia voi vastustaa. Voisinpa itseni kiusaksi joku päivä kuvata kaikki uudet langat ja kunhan tulee valmista laittaa ennen ja jälkeen kuvat.
Nämä kädet eivät ainakaan lepää toviin :-D

Ompelus puolellakin on hurjasti hommaa, ja ideaa pukkaa niin ettei niitä ylös ehdi saada,.. kamalan rankkaa tämä! kuitenkin nautin täysin siemauksin, kevät tekee hyvää!!!!


neiti A ja touhut
Njoskus tarvitsee levätttä ja etsiä uusia näkökulmia elämään...

big& small, pikku siskoni ja neiti A puhaltavat saippua kuplia. On herkkää huomata kuinka samanlaisia ja kuitenkin ihan erilaisia tuokin pari valjakko on. Iso ja pieni, pieni perässä mitä iso edellä...
meillä on ollut rakennus projektia...voitte arvata ketä tuolla asuu ? no tietysti prinsessa ja lepakko!

kevättä on ilmassa kirjaimellisesti ja kuvaaannollisesti ;-) pää leijuu noiden pilvien tasolla tänä aamuna on hyvä olla ja mieli kevyt...

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Olen hiukan epäilevästi katsellut tuota monivärisukkalankaa, mutta tuossa se näyttää ihanalta. Jospa sittenkin kokeilisin.

Kiva kun olet palannut taas postaamaan. Elämää näyttää siellä riittävän entiseen malliin:)

Tiuku kirjoitti...

Olin myöskin hyvin skeptinen tuon langan suhteen, en yleensä tykkää yhtään, tuossa kuitenkin toimii ihan kelvollisesti. Ihastuin kevään langan sävyihin, vihreisiin ja herkkiin vaaleanpunaisiin:tulee kanervikko tai maitohorsmat mieleen!

Kiitos kiitos täällä ollaan vielä, hädintuskin blogimaailman vauhdissa, jostain kulmasta vielä roikutaan. Hidasta tuppaa minulla olemaan päivitys tällä hetkellä, koulu ja kaikki harrastukset (omat &lasten) vievät hurjasti aikaa...

yritän saada kuvailtua uusimpia aikaan saannoksia ja suunnitelmia keväälle ;-)

Jutta kirjoitti...

Tosi kivan värinen tuo lanka, tykkään noista sävyistä. Olisipa hienoa osata itsekin...

elina kirjoitti...

Ihanan energinen postaus :D. Mikä kevät? Tänne Kuopioon, ainakaan minun luo, ei ole vielä kevät tullut :(. Johtunee koulukiireistä ja flunssasta osittain, mutta ei täällä kyllä aurinkokaan ole kehuttavasti näyttäytynyt. Samanlaisia kevättunnelmia ja varsinkin tuota kevätenergiaa kovasti jo odottelen :D.