torstai 12. maaliskuuta 2009


Taas tässä ehti vierähtää tovi.
Tavallisuudesta poiketen en olekkaan ollut kiireessä vaan aivan toisesta k.tilassa tällä kertaa. Nimittäin kipeänä.
ja vieläpä keuhkokuumeessa..

Käsityö osuus --->
Onneksi nyt alkaa jo olla sen verran parempi olo että jaksaa sentään neuloa :-) sillä minulla on taas hurjasti ideoita....ja mm. tuollaista ihanaista kevään keltaista pehmeääkin pehmoisempaa lankaa. Olettekos muuten kuulleet paljettilangasta,ja se se vasta herkkua onkin! mutta siitä lisää myöhemmin kunhan olen saanut näppiini enemmän sitä.

Minulla on kerrankin ollut aikaa miettiä mistä kirjoittaa tai blogata miten sitä nyt haluaakaan nimittää. Mutta voitteko kuvitella?! en muista näistä GRANDE IDEA jutuistani mitään, kerrassaan kammoksuttavaa! no opinko tästä mitään tuskin, mutta ainakin sen että tästä lähin pidän muisti kirjaani himpun verran lähempänä itseäni, jos vaikka muistaisin kirjoittaa siihen...



7 kommenttia:

elina kirjoitti...

Itse olen myös opetellut muistikirjaa pitämään mukana, kaikkialla. Semmoinen pieni A5:n kokoinen on helppo kantaa mukanaan. Vielä kun muistaisi sen kynän myös sinne laukkuunsa laittaa...:D

Elena kirjoitti...

Kiva taas ihailla kuviasi. Ikava, etta syy taukoon oli noinkin kelju.
Kevat vie taudit ja tuo uudet tuulet. Jaksamista.

Liivia kirjoitti...

kurjaa kun olet ollut kipeänä.

hunajanvärisistä langoista tulee varmasti jotain ihanaa. itsellesikö?

Tiuku kirjoitti...

Hei,
Täällä ollaan ja paljon energisemmässä tilassa jo!
Kevät se tosiaan tekee ihmeitä!

Hunajanvärisistä langoista, piti ensin tulla pitsipaita (minulle) sitten pitsijakku (minulle) mutta nyt en enää oikein tiedä.
Pitäisi vain hylätä se ajatus siitä pitsistä, kun en millään meinaa saada mallikertaa oikein.
Tai tyytyä tajuamaan ettei tuo lanka tulekkaan/olekkaan tarkoitettu minulle. Kevään lehdissä on ollut niin suloisia ja houkuttelevia lasten neuleita!!

Lanka on oikein Shetland deluxea 50%uutta villaa, 25% baby alpakkaa, 25%mohairia....eli kyllä siitä jotain vielä muotoutuu, inspiraatio pistosta odotellessa.

Merruli kirjoitti...

Toivottavasti olet saanut taudin häädettyä mahdollisimman kauas.

Langassa on herkullinen väri!

Sanna kirjoitti...

Käyn täällä kyllä kurkistelemassa edelleen säännöllisesti, mutta olen n i i n kovin laiska jättämään jälkiä.

Mietin joku päivä, miten sinulla menee siellä koulussa, kun pähkäilin miten saisin tehtyä itselleni kesäksi jonkin kiva mekon.

Koita parantua ja blogata pian taas! Odottelen :).

Vilijonkka kirjoitti...

Toivottavasti voit jo paremmin, keuhkokuume ei ole leikin asia! Muista levätä.

Mulla ne koko elämää mullistavat loistoideat tulevat aina öisin, ENKÄ kirjoita niitä muistiin, joten aamulla muistan vain sen mielettömän hienon tunteen jonka koko perheen ja maailman pelastamisen keksiminen antoi.

Joskus lukioaikana innostuin äidinkielestä ja eräänä yönä tiesin kuinka aloitan esikoisromaanini. No ei tullut minusta sitten kirjailijaa, kun en muistanut aamulla sitä loistavaa alkua...