maanantai 4. toukokuuta 2009

jalalla koreasti vappua

vappunenä päässä :-D
Prinsessa ja sammakko ;-)

Näitä asuja oli ilo ommella. Prinsessa mekko on lakanakangasta ja valkoista pitsiä miehustassa on kirjailtuna Hienohelma. Kuvassa neiti A meidän perheen ihan oikea prinsessa. Sammakko asu on vihreää collegea nurinperin ommeltuna. Minusta pinnasta tuli paljon mielenkiintoisemman näköinen kun käytinkin kankaan nurjaa, enemmän sammakko mainen?! Puku on aikalailla omasta päästä ommeltu haalari jossa pitkä rivi painonappeja ja tietty räpylät. Minulla on muuten samaa kangasta vastaava pipo mutta isompi :-D sammakkoperhe!


Oma vappuni hujahti tänä vuonna varsin vikkelissä ja iloisissa merkeissä Helisingin suunnalla. Tanssittua tuli niin että jalat ovat ihan rikki vieläkin vaan oli aivan hulvattoman lystiä :-)

Blogissani tulee hetkeen olemaan hieman hiljaista jällleen,.. tanssilliset kuviot sekä koulu pitävät minut hetken verran varsin kiireisenä :-) en kuitenkaan missään nimessä ole lopettamassa tai pitämässä pitkääkään taukoa,.. hetken vain!
Nähdään taas,..

2 kommenttia:

Puffala kirjoitti...

Ihanat vappupuvut!
Lanttilassa muuten: puoli sekuntia ennen moikkaamistasi tajusin, että hei nyt on neuloja jossain lähellä, kun toisella prinsessalla oli selkeästi noropipo! :D Ja saman tien tajusin, mistä tytöt olivat jotenkin tutun näköisiä...
Ensi viikolla neulotaan? Vai tanssitko vaan? ;)

Juju kirjoitti...

MAANMAINIO SAMMAKKO!!