tiistai 4. elokuuta 2009

mietityttää ja ihmetyttää





On elämä sitten kummallista.
Sitä tässä olen huokaillut, vuoroin ihastellut vuoroin huokaillut viime päivät.
Niin kovin paljon olisi taas kerrottavaa, niristävää ja naristavaa, muutamat itkutkin itkettävänä ja päälle ehkä herskyvät naurut.Olen ollut tosi kauan ja paljon poissa täältä blogien maailmasta.
Osin ihan tarkoituksella osin tahattomasti.
En vain ole saanut itsestäni ulos mitään järkevää sanottavaa.


Olen yrittänyt aina olla tuntemuksilleni ja tunteilleni uskollinen, ehkä tämänkin asian kanssa oli niin.
Ei tuntunut siltä.
Nyt minun on teitä kaikkia aivan kauheasti jo ikävä. Hieman jo huolestuttaa noinkohan kukaan jaksaa enää sepustuksiani lueskella... mutta se nähdään sitten. Ja toimiihan tämä blogi minulle itsellenikin välineenä purkaa omia mietteitä kirjallisessta ja kuvallisessa muodossa.

Joten kun syksy hiipii takaisin puikin minäkin sen vana vedessä...tästä se lähtee taas! lapasesta?! heheheheh
joo ooo..

Lankaa on ostettu, malleja pää pullollaan intoa ja innostusta puhisten neulesyksyä odotellen! mitä ompeluun tulee ei viitsitä edes puhua siitä.. (joku on laiskotellut aivan kunniamaininna verran!)
jos teille muuten tulee mieleen kivaa ompelu paikkaa johon mahtuisi yks artesaani opiskelija harjoittelijaksi niii ilmoitelkaa ihmeessä! kys. siis mie! jep jep

6 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Kyllä me jaksetaan oikein hyvin jatkossakin lueskella. Ja välillä tekee tosihyvää olla pois blogeista. Ei sitä muuten jaksa.
Iloista loppukesää!
:)

Vilijonkka kirjoitti...

Pää pystyyn, kone hurisemaan ja puikot kalkattamaan! Ja on hyvä jos tuntemuksiasi kuuntelet, niinhän meidän kaikkien pitäisi muistaa tehdä! Hyvää alkavaa syksyä!

Liivia kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!
Ja hyvää energiaa tunnut olevan täynnä:)

Marja kirjoitti...

Toivottavasti löydät hyvän harjoittelupaikan! Itse olin pienessä teatterissa ja tykkäsin. Siellä sai olla mukana ihan kaikessa: mittojen otossa, kaavoituksessa, ompelussa, sovituksessa, harjoituksissa, kuvauksissa...

Villilintu kirjoitti...

Tervetuloa takaisin :) Tauot tekevät hyvää vain. Olen pahoillani itkuasioista ja onnellinen että naurettavaakin riittää. Mukavaa kesän loppua sinulle!

Mistä päin Suomea kaipaat harjoittelupaikkaa?

Joola kirjoitti...

Hyvä, että olette päässeet muumimaasta kotiin... Eli täällä ollaan. Valoisaa syksyä, ensin tää kesä ilolla loppuun.