perjantai 11. joulukuuta 2009




Nyt syksyllä vietin 2kk Helsingin Kaupungin Teatterin puvustamossa työharjoittelussa.
Lienee sanomattakin selvää että viihdyin hyvin, hurahdin suorastaan! Ihmeellisesti eivät edes kello kuuden aamut ja iltaan venyneet illat vieneet mehuja. Ja nyt voin suoraan tunnustaa että,
olen menettänyt sydämmestäni palan teatterille! tai noh ehkä siis puvustukselle ja kaikelle sille mitä kulisseissa tapahtuukaan...
Ajatus oli että harjoittelu maagisesti selventäisi minulle ammatillista elmäntarkoitustani, ja sitä onko minusta todella tekijäksi ja käsityöläiseksi. Noh aivan näin ei käynyt, ja nyt tuntuu että veto on entistäkin kovempi molempiin suuntiin.
Koulussa puuhaamme nyt jakkujen parissa, mikä on hurmaavaa! olen niin innoissani että näen jopa unia jakuista!?! kummallisinta on etten edes oikeastaan käytä jakkuja?!! Unissani suunnittelen myös kovasti tulevaa opinnäyte työtäni. Aihen on jo jotakuinkin sinne päin ajatuksena mielessä vaan on aivan liian laaja sellaisenaan... tulee siis tuottamaan vielä rutkasti harmaita hiuksia..

Mitä meille noin muuten kuuluu?
Aikalailla samaa kuulostaisi hassulta..
mutta lopulta arki tuntuu taas aika hajanaisen syksyn jälkeen palanneen normaaliin uomaansa..
Tytöt ovat jo niin isoja tyttöjä!
rauha maassa ja kolmen tytön kämpässämme kaiken kaaoksen keskellä kuuntelemme ja odotamme jo joulua..
ei kauaa enää

:-)

3 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Kuulostaa aivan mahtavalta tuo harjoittelujakso! Olisin aikanaan antanut vaikka oikean käteni, että olisin päässyt työharjoitteluun teatterille, parantumaton romantikko kun olen.
Koulussa kait parhaimmillaan tuntuu tuolta mitä kuvailit, asiat tulevat uniinkin ja olo on innostunut. Ihan tässä hymy tulee huulille kun kerrot kaikkea tätä mahtavaa :)

isoinpapu kirjoitti...

hei, mulla on tuttava, joka jokunen vuosi sitten oli myös harjoittelussa saman teatterin puvustamossa! Ja tykkäsi ihan kamalasti.
Kuulostaa vaan ihan unelmapaikalta. HUokaus. Mäkin tahdon!

Kiva kuulla mitä kuuluu. Vaikka kuuluisi samaa kuin ennen. Joskus se on oikein hyvä :)

Liivia kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta todella!

Unelmapaikalta minustakin harjoittelupaikkasi kuullostaa. Lykkyä pytyyn vaan! Ja kaunista joulunaikaa myös.