keskiviikko 30. joulukuuta 2009

joulu..


Kävelinpä kerran Punavuoressa lumen hiljaa leijailessa..


tulin kotiin ja kömmin peittojen alle.. hiljainen oli joulu!

torstai 24. joulukuuta 2009

Joulunrauhaa.. päälle maan..


Kaunista ja tunnelmallista Joulua kaikille!

torstai 17. joulukuuta 2009

polttelee kynttilää molemmista päistä?!!!

niin tyypillistä ja ikävää ettei viitsisi edes ääneen sanoa
puh
kiire
se normi
h****o
vaan onneksi kaikki tiivistyy oikeastaan tähän päivään.. huomenna jo huomattavasti helpompaa..
je je
je

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

sunnuntaita


Kävimme tyttöjen kanssa iltapäivä kävelyllä ihastelemassa kuinka lumi hiljalleen leijaili maahan. Niitä pieniä iloja.
Innostuin virkkaamaan lapsille uudet lämpimät talvipipot korvineen nauhoineen kaikkineen. Tuli aika kiva, ovat olleet jo kovasti käytössäkin. Jotenkin kummasti huomaan että silmäni lepää eri harmaan sävyissä. Musta tuntuu niin kovalta valkoinen valkea liian aralta,.. luonnon valkea, luonnon sävyt viehättävät.
Ehkä harmaat hiirulaiseni saavat pipoihinsa vielä kaulaliina/ kaulurit,.. ken tietää.

En varmaan ole tästä aiemmin maininnut mitään, keväällä otin ensimmäiset tatuointini (kaksi sydäntä)
Tässä on uusin,viime kuussa otettu perhonen...
tässäkin toistuu harmaan ja mustan erisävyt.. sitä tosiaan taitaa olla liikkeellä?! mielessä pyörii jo muutama uusi kuva, mutta mitään lopullista en ole vielä saanut päätettyä.On ihan hyvä miettiä kaikessa rauhassa. Muutenkin look on kai muuttunut hieman siitä kun viimeksi tänne olen kuvia laittanut.. lävistyksiä on muutama lisää korvissa renkaat lisääntyneet, mutta silti olen minä.
Se on jännä kuinka toisinaan iskee kaipaus muutokseen, suorastaan pakottava tarve niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin muutokseen. Sitä vaihtaa tyyliä(vaatteet) värjää tai leikkaa hiuksensa, aloittaa uuden harrastuksen, ottaa lävistyksen tms. Luulen että minulla tämä syksy on juuri ollut sitä suurta itseni etsimistä. En vielä osaa sanoa olenko löytänyt mitä etsin, paljon olen uutta matkalla jo nyt oppinut.

Innostuin tekemään pientä lanka inventaariota, villaiset tuohon koriin, puuvilla tuonne, bambut toiseen, hmm.. Ja korit loppuivat kesken?! se kortoo jo jotain määristä?! heheheh,.. kuvassa kamelin karvalangat ja alpakat..



Koti kuvia,..
olen järkytyksekseni miettinyt muuttoa?!!
Tuntuu pahalta ajatellakkaan, mutta toisaalta elämässä ei ehkä ole hyvä liiaksi kiintyä paikkoihin tai materiaan ne on ne suuremmat kuviot mitkä on tärkeitä. Luulen että Lahdella ei ehkä ole meille/minulle esim.opiskelu ja työ rintamalla tarjottavaa. Veri vetäisi kovin ulkomaille, etsimään itseään, mutta sen tiedän vielä mahdottomaksi ja aivan liian hurjaksi hyppäykseksi. Mitään ei ole päätetty/loppuun lyöty,.. katsellaan ja ollaan tässä nyt.

perjantai 11. joulukuuta 2009




Nyt syksyllä vietin 2kk Helsingin Kaupungin Teatterin puvustamossa työharjoittelussa.
Lienee sanomattakin selvää että viihdyin hyvin, hurahdin suorastaan! Ihmeellisesti eivät edes kello kuuden aamut ja iltaan venyneet illat vieneet mehuja. Ja nyt voin suoraan tunnustaa että,
olen menettänyt sydämmestäni palan teatterille! tai noh ehkä siis puvustukselle ja kaikelle sille mitä kulisseissa tapahtuukaan...
Ajatus oli että harjoittelu maagisesti selventäisi minulle ammatillista elmäntarkoitustani, ja sitä onko minusta todella tekijäksi ja käsityöläiseksi. Noh aivan näin ei käynyt, ja nyt tuntuu että veto on entistäkin kovempi molempiin suuntiin.
Koulussa puuhaamme nyt jakkujen parissa, mikä on hurmaavaa! olen niin innoissani että näen jopa unia jakuista!?! kummallisinta on etten edes oikeastaan käytä jakkuja?!! Unissani suunnittelen myös kovasti tulevaa opinnäyte työtäni. Aihen on jo jotakuinkin sinne päin ajatuksena mielessä vaan on aivan liian laaja sellaisenaan... tulee siis tuottamaan vielä rutkasti harmaita hiuksia..

Mitä meille noin muuten kuuluu?
Aikalailla samaa kuulostaisi hassulta..
mutta lopulta arki tuntuu taas aika hajanaisen syksyn jälkeen palanneen normaaliin uomaansa..
Tytöt ovat jo niin isoja tyttöjä!
rauha maassa ja kolmen tytön kämpässämme kaiken kaaoksen keskellä kuuntelemme ja odotamme jo joulua..
ei kauaa enää

:-)

torstai 10. joulukuuta 2009

pompataampa suoraan kymppiin


Hei,
siis juu tiedän ihan mahdoton kuinka siitä on aikaa,..hahahha käyn täällä aina aika ajoin päivittelemässä sitä kuinka päivityksistä on aikaa, tosi tylsää, tiedän!

Ihan olen sanaton tässä kun yritän jäsennellä mistä aloittaa ja kuinka päätyä tähän pisteeseen..
paljon
paljon
kaikkea ja muutakin...

nukun ja aamulla ajtus on jo huomattavasti kirkkaampi

ps. minulla on ollut teitä kaikkia kovasti ikävä!