perjantai 8. tammikuuta 2010

reippaat ja ihanat





Olen vain niin kiitollinen ihanista reippaista ja suloisista tyttäristäni! Eivät vielä viittä ja silti jaksavat olla reippaita kokonaisen pitkän päinä Helsingissä. ( piti käydä yhdet tanssiharjoitukset läpi, mahd kisoja varten)
Arki meinaa painaa jo ennen kuin on edes oikein alkanut...
Aamu ja Nuppu ovat olleet niin kilttejä vaikka äiti on väsynyt ja turhautunut Uh! hemmetti käyttäytyvät paljon paremmin kuin minä..olen itkeä tihruttanut ja ollut surkea. Omat pienet rakkaat..

Äitiys on ihanaa, kunpa muistaisin aina ja joka päivä ! ja lapset ovat se tulevaisuus ja onni tässä maailmassa


Kipuilua,
Kävin alku vkosta hammaslääkärissä, poistettiin hammas ja juurihoidettiin toinen. Hassua kuinka periaatteessa kipu alkaakin vasta käynnin jälkeen?! jotenkin nurinkurisen tuntuista.
Hyvähän tämä, ei siinä. Olen vain ollut niin väsynyt ja jatkuva kipu ja jomotus jäytävät jaksamista. Ei tunnu ajatuskulkevat olen ihan pihalla... buranan voiminko?! en haluaisi.
Huomenna sitten päivystykseen jonottamaan.
ehkä huomenna otan myös canonini ja lähden ulos,kuvaamaan saadaan muutakin kuin tätä mustaa & valkoista

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Se on kyllä melko pysäyttävä tunne, kun hoksaa käyttäytyneensä kuin kakara lapsia kohtaan. Vaan sitä se äitiys taitaa aika monesti olla, että illalla alkaa kelata niitä päivän tapahtumia ja sitten hoksaa, että senkin ja tuonkin asian olisi voinut tehdä toisin.

No, kevättä kohti mennään, ehkä se antaa sinullekin energiaa.

Voimia! Tytöilläsi on muuten hurjan kauniit nimet.