torstai 6. joulukuuta 2007

Joulukuu joulukuu


Nämä kaveruksen ovat viimeisimpiä tekosiani.
Koala ja Pupunen ovat ensimmäiset kokeilut, 4X hahtuvaa isoilla koukulla. Nalle parasta tuli vähän hassun näköinen kun lanka loppui kesken. Kissa puolestaan on Fritids lankaa.
Kiitos Liivialle inspiraatiosta!

Joulukuusi antaa vieläkin odotuttaa itseään. Nämä hämäläiset todella ovat niin hitaita. Ei joulukuusia vielä kuulemma hankita!? Miksei!? Olemme (valitettavasti) lähdössä reissuun 26 pvä, ja kun tulemme takaisin on kuusi jo aivan varissut. On ärsyttävää kun ihmiset oikein ovat juurtuneet perinteihinsä, eivätkä ole missään nimessä valmiita muuttamaan niitä. PÖH!


Minun joululahjaksi äidille neulomastani piposta tulikin vahingossa aivan liian pikkuinen aikuiselle. Sen sai pikku tonttuni joulupipokseen. Toivon ehtiväni neuloa itsellenikin vastaavan pipon. Sopivan outoa minun makuuni.

5 kommenttia:

violet kirjoitti...

Toi joulumyssy on aivan ihana!!
Ja kuten huomaat, tekemällä rohkeasti onnistuit hienosti pehmojen kanssa!

Olen Suomesta muuttamisen jälkeen tullut siihen tulokseen että kaikkea mukavaa elämässä saa aivan vapaasti pitkittää - kuten vaikka kuusen katselua. Kuusi himaan vaan h eti kun siltä tuntuu. Kivampi sitten heittää joulun jälkeen vips pois kun on saanut aimo annoksen.

pikkujutut kirjoitti...

Tein eilen jotain mita en ennen ole tehnyt.Meilla on tekokuusi(en olis ikina uskonut moista hankkivani) ja se on jo pystyssa. Uusi joulutraditio taisi juuri syntya.

Iiriskukka kirjoitti...

Ihania pehmoja,suloisia!Joulupipokin on hieno!

tuike kirjoitti...

Vau!Hieno blogi! Kiitos kommenteista, löysin tänne. Miten aikani riittää tulevaisuudessa, jos löydän lisää kiinnostavia blogeja, joita JOUDUN seuraamaan päivittäin!?

Jonna kirjoitti...

Kiva joulupipo! Minä olen tehtailemassa samanlaisia.

Meille joulukuusi tulee yleensä 3. adventin tietämillä ja on loppiaiseen. Joulupuu on ihana ja siitä saa minusta nauttia mahdollisemman pitkään!