maanantai 10. joulukuuta 2007

Pihalla & kotihiippailua



Sunnuntaina satoi. Silloin tällöin aurinko kuitenkin kurkki pilvien takaa.


Kotona kuumaa teetä ja glögiä ( lasituopeista) ja tähtitorttuja.



Kotihiippari on neulonut ahkerasti. Ylemmässä kuvassa hän on sonnustautunut kolmeen villa kauluriin, tunnistus kuvassapuolestaan rumin pipo ja ihka ensimmäinen kauluri viritys.
Olen vahvasti sitä mieltä että Novitan mambo lanka ei sovi minulle. Kauniista väristä huolimatta, raivostuttava lanka. Yksi kamala villapaita(purkuun) reikäinen pipo x2 ja suht siisti kauluri, nämä puhukoon puolestaan. Kaulureita on ollut ihanaa neuloa, helppoa nopeaa ja käytännöllistä. Eri malleja on kiva keksiä, näihin saa vähän kulutettua nappi varastoakin.

3 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Ihanat värit pipoissa ja kaulureissa ja hyvältä näyttävät. Kaulurin itsekin haluaisin, mutta kun pitäisi niitä joululahjoja...Minulla punaisesta Mambosta pusero kesken nuorimmaiselle,ei miellyttävin lanka neuloa, mutta valmista sillä tulee nopeaan. Tuo vihreä on ehdoton suosikkini kyseisessä langassa.

violet kirjoitti...

Onpa oikein kaunis ja onnistunut kuva kotihiipparista tuo missä sulla on vihreää. Ja aivan totta mitä kirjoitat napeista ja kaulureista! Kaulureihin voi tunkea vaikka mitä koristetta.

Liivia kirjoitti...

Tykkään kovasti hiipparin neuleista! Ei muuten uskoisi että on Mamboa...
Mistähän saisi lumimarjapensaan, olisi ihan pakko saada, nuo marjat on niin kauniita, että voiko olla tottakaan!