keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Eväsretki rannalle








Tänään aurinko paistoi aihanasti ja houkutteli meidät kotihiipparit ulkoilemaan. Keitin kahvia, laitoin voileipiä, miehua, keksejä ja päärynäkakkua.
Matkaan!
Oli hauska iltapäivä rannalla. Kuin kesä päivänä! Katselimme pilviä ja sinistä taivasta. Leikimme hiekassa ja tytöt rakensivat linnan. Eväät maistuivat ihanilta ulkoilmassa. Lisää tälläisiä päiviä ja eväsretkiä. Olisi ihanaa syödä jo ulkosalla aamiasita tai lounasta.

Alimmassa kuvassa neiti A istuu penkillä yksikseen katselemassa yli jäätyneen järven. Tuo pieni pampula penkillä on hänen hattunsa.

Odottelimme isin mukaan kahvittelemaan ja lähdimme kotiin päin. Olimme viisi minuuttia ehtineet olla sisällä. Kun ulkona puhkesi ihan myrsky. Tuuli ujelsi ja lennätti lunta. Muutos oli hämmentävän nopea ja raju. Luonnon voimat ovat hurjia ja armottomia.

5 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Mie hämmästelin samaa myrskyä, ensin katsoin että pellolla taitaa tuulla ja lunta tulla, outoa, sillä ei minun auton ympärillä. n. 20 metriä edenpänä ajoin mielettömään lumimyräkkään :). En ole miekään tänne aiemmin löytänyt vaikka yritin :)

mursuliina kirjoitti...

oli tosiaan yllättävä ja hyvin nopea myrsky :) onneksi olin sisätiloissa (töissä plääh). hauskoja retkikuvia. joissain kuvissa voisi ihan hyvin olla kyseessä joku täysin muu vuodenaika kuin talvi :D lumetonta ja kirkasta.

toscana kirjoitti...

Heippa!
Samaa mekin ihmeteltiin, mistä se myräkkä oikein ilmestyi? Onneksi ei kestänyt kovian kauan.Kuvissasi ei onneksi myrskystä ole tietoakaan. Oli mukava nähdä taas tapaamisessa.

Unknown kirjoitti...

Olipas ihana retki teillä. Suloisia tyttöja, kaniita kuvia.

Nuo nappikorut olivat ihastuttavia. Loistava idea!

Ja paljon muutakin mukavaa on blogissasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat saappaat!