maanantai 4. helmikuuta 2008

In Projekt


Tässä minun lapaseni. Valmistuivat jo aikoja sitten en vain ole saanut esiteltyä aiemmin. Minusta ovat veikeät.
Työn alla on kokeellinen lasten villapaita Novitan (kirotusta) Mambo langasta. Toivottavasti tällä kertaa onnistaa sillä tuon langan purkaminen alkaa jo vähän käydä hermoille.
4 puikoilla suunnitteilla jotain ipanamaista lapsille maissi langasta. On herkän tuntuista ja pehmoista mutta hieman hankalaa neulottavaa.

Kuten kuvista huomaa tämän hetken väri on vihreä! Se tuntuu kulkeutuvan monissa eri muodoissaan meille. Olen päiväkausia haaveillut reissusta kukka kauppaan, jotain vihreää olisi kiva saada! Ruoka puolella olen suunnitellut vihreitä salaatteja ja hankkinut hurjat määrät luomu hernesoppaa?! Lapsille olen neulomassa vihreää ja sunnittelen ompelevani vihreät kankaat mekoiksi ja hausuiksi. Nyt kun rupesin miettimään asiaa hyvä ja ylellinen päärynä jäätelökin maistuisi, makean nälkään.


Koti projektien lisäksi + blogin päivitys tila/ työhuone / opiskelu huone on kuten kuvasta näkyy siivouksen tarpeessa. Kaavat puesuilevat pitkin seiniä, projektia on kesken ja suunnitelmia riittää.
Äidiltä saatu ompelua valmiiksi leikattu hame ja liivi. Kangas miellyttävää villakangasta, mitähän tuolle sitten teksikään. Materiaalien lisähankinta reissu lienee vääjäämätön mutta mieluinen pakko.

6 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tykkään kovasti noista sun neuleista, yhdistelet värejä ennakkoluulottomasti ja kivasti! Nuo tumputkin, aivan ihanat!

Ompelustilasi näyttää aivan ammattimaiselta!

isoinpapu kirjoitti...

Lapset on kyllä aivan ihanat. Ottaisin heti. Simppelillä tavalla nokkelat. Tykkään.

isoinpapu kirjoitti...

Niin siis, lapaset.

On ne lapsetkin söpöt tietty...

Tiuku kirjoitti...

Isoinpapu; kerrassaan mainiot kommentit, nauroin ihan kippurassa!

Kiva että tykkäsitte lapasista, ovat aiheuttaneet yli perinteisissä sukulaisissa kauhistusta! Mikäs sen parempi, kiva järkyttää*

Ompelu tila on mitä on, tarvitaan enemmän tilaa.(Jota ei lopulta koskaan ole kuitenkaan tarpeeksi) ja hulppeasti lisää ilmoitustauluja.

Jonna kirjoitti...

On muuten mainiot lapaset!

magi kirjoitti...

Kivat lapaset ja upea ompelupöytä! Olisipa minullakin!