lauantai 2. helmikuuta 2008

Kauniit kädet ja jalan ojennus!



Olemme aivan baletin pauloissa. Niin äiti kuin tyttäret!

Oli ihanaa päästä ompelemaan baletti hameita, vaikka tylli ei olekkaan minulle kaikkein ominaisin materiaali. 5m tylliä kahteen hameeseen ja volyymiä tuli ihan kiitettävästi, ei hullumpaa! Jospa vielä löytäisi kirpputorilta pitsiverhoja niistäkin syntyisi kauniita hameita.

Tästähän ihan innostuu, ehkä ompelen itsellenikin tutu (tyty?) hameen ja koikkelehdimme sitten tyttöjen ja pehmolelujen kanssa kotosalla?

Äiti taas kameran takana, lasta hämmentää....


Jotain valmista sentään, konservatiisi lapaset miehelleni. Lanka on mukavaa 100% villaa värinä hiiren harmaa. Koko neulonta prosessin ajan yritin motivoida itseäni koristelu mahdollisuuksilla. Ja tulos LESS IS MORE? Konservatiivi linjalla jatketaan. Seuraavaksi lasten lapasia ei yhtään vakavalla otteella, jesh!

5 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Mukavan kotoisat ja puhuttelevat kintaat!!!=O)
Noihin minäkin voisin räpyläni upottaa!!!
Minä joudun häpeäkseni tunnustaa,että en osaa värkätä lapasia!!!!Olisi onnekasta omistaa moinen kyky-sukkia ja lapasia tehtailisin varmasti talvisin oikein urakalla...
Nyt sukat saapuvat meille mummojen avustuksella-toinen kutoo ja toinen kuskaa niitä kirppiksiltä!!!

Onnentuntemuksia balleriinoille!!!
Tanssahdelkaa hienoissa tutuissanne!!!=O)

Tiuku kirjoitti...

Täytyy tunnustaa,että en ole vielä villasukkia neulonut. Suunnitteilla on ollut, mutta aina tulee jotain muuta. Minullakin on mummo joka on aivan yliveto neulomaan sukkia, ja hän pitää meidät sukissa.

Lapasia on tavallaan ihan kiva neuloa, ei yhtään niin vaikeaa kuin voisi veikata. Tosin ohjeita on vaikka kuinka,ja vastaan tulee valitsemisen vaikeus.

Tanssi jatkukoon!

Merruli kirjoitti...

Tyttö vierestä heti kommentoi haluavansa tuollaisen hameen, balettihameelle olisi siis täälläkin tilausta. Kauniit konservatiivilapaset!

Liivia kirjoitti...

Ihanan "ankeat" lapaset!
Baletti on ihanaa, haluaisin myös aikuisbalettiin, lapsi jo tanssiikin.
Ja ihanat nalletkin.

magi kirjoitti...

Minä väkertelin viikonloppuna balleriinatossut ja nyt ne huopuvat koneessa. Aina yhta jännää, mitä koneen kätköistä paljastuu. Kolmen miehen talossa, yritän pysyä NAISENA, joten pitäisiköhän pyörähdellä tutussa....?