sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Helsinki, Helsingfors




Helsingissä on ihanaa käydä. Kiehtova kaupunki, miellyttävästi saavutettavissa junalla. Pidän juna matkustamisesta, tosi viimeaikoina olen onnistautunut löytämään juuri ne kaikkein ruuhkaisimmat junat, ne eivät miellytä.
Helsingillä on jotain ihmeellistä taikaa, waaaaau! Niin iso kaupunki. Miksihän näin, olenhan matkannut maailmalla todella suurissakin miiljoonien ihmisten kaupungissa? Jotain taikaa se on.
Mukavaa on etteivät etäisyydet ole kovin suuria, kävellen pääsee liikkumaan mukavasti nähdä erilaista arkkitehtuuria, pikku kauppoja ja kahviloita.
Parasta kuitenkin Helsingissä on kun tapaa ystäviä. Vietimme hurmaavan tyttöjen päivän messuilla, syömässä ja kaupungilla.

Kaikkiaan messuista en kuitenkaan ihan niin kovasti pitänyt kuin olin ajatellut. Olin väkisinkin hieman pettynyt. Ihmisiä oli la klo11 jo paljon. Kaikki tungeksivat ja tönivät. Liian ahtaat käytävätkö? Liian kiireisiä ihmisiä? Töykeyttä!
Minusta on tullut todella herkkä pahastumaan, pahoitan niin mieleni epäystävällisyydestä. Ei se ei ole hormonaalista jos niin ajattelitte. Luulempa että se vain on jotain millainen olen nykyisin. Monessa asiassa piin kova, toisinaan todella herkkä.

Messuilla oli yllättäen paljon lankoja kaupan. Väriä, muotoa ja materiaalia, variaatioita oli huimasti. Siitä plussaa. Olen ihastunut pellavaan, siksi pellavavillalankaa. Huumaavan ihana keltainen sävy hurmasi, valitettavasti sitä oli vain kaksi vyyhtiä jäljellä. En tiedä mitä näistä tulee, mutta jos materiaali on näinkin ihana ei silloin voi epäonnistua, eihän?

Löysin itseni myös Turkulais tyttöjen vaate putiikista! Hurmaavia, kauniita vaatteita. Pidin heidän tyylistään kovasti. Olenkin päättänyt matkata kevään tullen Turkuun mm. ostamaan huopaliivilleni kaveriksi hameen. Kuva liivistä on aika huono, pahoittelen. On yllättävän vaikeaa kuvata itseään näyttämättä toopelta. Malli on kietaistava ja solmitaan pitsivyöllä.

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minä tunnistin sinut, mutta en uskaltanut tarttua hihasta. Harmi, että sinulle jäi ikävä messufiilis. Minulla oli kahtena päivänä ihanan mukavaa!

Silmukkamerkeistä olit kysellyt blogissani. Niitä käytetään puikolla esimerkiksi sellaisessa kohdassa jossa täytyy kaventaa. Merkki siis laitetaan puikolle ennen sitä ja sitten merkki muistuttaa kaventamiskohdasta joka kerroksella, koska se siirretään vaan neuloessa toiselle puikolle. Osasinkohan selittää yhtään? :)

Tiuku kirjoitti...

Aahaa, nyt selkiää silmukkamerkkien käyttö. Kiitoksia vinkistä! Tähän mennessä olen käyttänyt pinnejä ja korvakoruja merkkeinä*
Ei messuista erikoisesti ikävä maku jäänyt, ehkä siinä hetkessä vain kun niistä kirjoittelin. Olen vähän huono olemaan suuressa ihmislaumassa. Enemmän ehkä kyynärpäitä kehiin niin tulisi sitä omaa tilaa??

Tiuku kirjoitti...

Kaiken kaikkiaan nyt harmittaa että tulin kirjoittaneeksi noinkin negatiivisesti, kuin kirjoitin.Tulistuin vain muutamaan messu myyjään,siinä kaikki.
Kanerva: Tunnistin sinut myös, en vain kehdannut, osannut tulla esittäytymään.Kun en ollut aivan varma muistaisitko vierailujani blogissasi. Sinulla on kiva tyyli niin blogissasi kuin luonnossakin. Ensi kerralla tule takuulla moikkaamaan!Ps. olisiko sinulla silmukkamerkkejä postimyynnissä? Jäivät messuilta ostamatta...

Jonna kirjoitti...

Laita minulle sähköpostia nurjat(at)gmail(piste)com :)