maanantai 10. maaliskuuta 2008

Olen väsynyt. Viikonloppu kahden riiviön kanssa vei mehut.
Pääsiäinen tekee tuloaan minun väsymyksestäni huolimatta. Olin niin sunnitellut tytöille virpomis asuja. En vielä kerro mitä, koska edelleen elättelen haaveita siitä että ehtisin ne ompelemaan.Kankaitakaan ei kuitenkaan vielä ole vain pieni vision häiväys päässäni.Tänä vuonna pääsiäinen kuitenkin on aikaisessa, vika ei siis ole minun olisin normaali pääsiäiseen nähden ihan aikataulussa.
Jotain sentään, meille kotiin ilmestyi pääsiäispuu. Siihen ovat Hepsunkepsut pääsiäis tiput lennähtäneet laulelemaan. Laitoin ohran siemenia multaan ja toivon ettei lopputulos ole kamala pehko heinää, vaan jotain sisustuksellista ja kaunista.

Ei tipuja vaan ennemmin paratiisi lintuja. Ehkä minun silmääni miellyttävämpää kuin kirkkaan keltaiset ja räikyvät chenille tipuset.
Kaunis kangas, eikös? Ihastuin siihen niin että se piti ostaa. Ajattelin ompelevani itselleni takin vakosametista ja tästä siihen vuoren. On vielä suunnittelu asteella sopivaa mallia ei ole löytynyt.


Ulkoilu päivä, jolloin äidiltä jäätyivät varpaat..





Tervetuloa leipuri Hiivan ja leipuri Rusinan puotiin. Täältä herkullisia uuni lämpimiä pullia. Leivoksia vain kilteille!

Palvelu pelaa ja neiti hymyilee!


Uusi kirppis hattu lämmittää hyvin, ja hymyä irtoaa kun keinussa kovan vauhdin saa!

7 kommenttia:

17 neliötä kirjoitti...

Hurjan nätti lintukangas! Olisin minäkin ostanut. Tulee varmasti ihana takki. Söpöjä pikku leipureita!

Melita kirjoitti...

Hauska idea tuo pääsiäispuu - sille löytyisikin meillä sopiva ovi ja lapsi kuin kiiltokuvasta !

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Höpön höpö! Kyllä onnistuu tänäänkin:) Ainakin minut vakuutit herttaisuudellasi ja aitoudellasi! Jä pikku Neitien ihanilla takeilla!

Inka kirjoitti...

Väsymystä taitaa olla ilmassa! Hus hus, puhalletaan se sinua kiusaamasta pois ja ainakin ihania kuvia olet saanut aikaiseksi :)
Blogissani on sinulle myös palkinto, käy kurkkaamassa kun kerkiät :)

helmineiti kirjoitti...

Hei! Tämä on ihan hassua. Kävin juuri eilen itsekin ensimmäisellä visiitillä blogissasi. Hieman myöhemmin luin viestisi omastani. Yritin jopa lisätä blogiasi suosikkeihini, mutta blogisi ei taidakaan olla listalla? Vai kirjoitinko nimen kenties väärin, pitääpä koittaa uudelleen. No piti sanomani, että blogisi on aivan ihana, tulen varmasti uudelleen. :)

Liivia kirjoitti...

Lintukangas on tosiaan kaunis, vaan niin on tuo lintupuuaskartelukin!

Väsyttää täällä itsekutakin...

Meillä lapsi ei suostu virpomaan, ja väliäkös tuolla. Ehkä menisi jos olisi kaveri siihen hommaan.

Jonna kirjoitti...

Pääsiäispuu on mukava. Oikein mukava. Ehkä puu voisi olla esillä aina. Siihen voisi vuodenajan, juhlien ja fiiliksien mukaan ripustella kaikenlaista.