maanantai 30. maaliskuuta 2009

Viikonloppu vierähti tanssin merkeissä pe-su Lahdessa oli ensimmäistä kertaa Salsa Festivaali.
Tanssitunteja sekä iltajuhlat esityksineen ja live bändeineen.
Oli aivan huippu hauskaa, vaan jalat ovat niiiiiiin kipeät!
Tanssittua tuli paljon niin tunneilla kuin bileissäkin.
Tutuistuin moniin hurmaaviin ihmisiin ympäri suomea.
Opin paljon bachatan erityyleistä, pyörin vimmatusti LA- style salsan kuvioissa sekä opin kuinka Cabare kaunottaren tulisi kävellä. <--- hyvin haastellista. Jos satutte törmäämään minuun kadulla ja kävelen kuin ankka pehva pystyssä todennäköisesti harjoittelen juurikin tuota kävelyä. Ei vain minulta suju vielä kovinkaan luontevasti :-D
Pyöritystä riitti ja cuba motion salsaa sai tanssia kerrankin oikein sydämmensä kyllyydestä ja oi miten hurmaavia herroja oli tanssittamassa.


Olen aivan suorastaan huvittunut kuinka kamalaa tämä arkeen palaaminen onkaan ollut. Jalkoja kun kuumottaisi vielä hirveästi viedä tanssimaan. Näin se tanssi kärpänen on taas puraissut ja kuume on kova....

Meinasin vielä laittaa kuvan jaloistani.. ennen ja jälkeen ;-) mutta jätettäköön se tällä kertaa kuitenkin pois. Nyt painelen neulomaan ja katsomaan lasten kanssa Babaria....

Mukavaa viikonalkua kaikille!

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Vau!

Olen harkinnut salsaamisen aloittamista. Yliopistossa on salsaa kyllä tarjolla, kävinkin puolen vuotta, mutta opettaja on hieman... no, sellainen ällö ja ikinä ei tehty mitään kuin yhtä ja samaa kuvioita ja miesopettaja valitsi aina laihimman ja vaaleimman tytön kanssaan tanssimaan eteen.

Ehkä jossain tanssistudiolla voisi olla erilaista (tuo opettaja tosin taitaa olla "lainassa" tanssistudiolta).

Tiuku kirjoitti...

Sanna hei sinne vaan salsaamaan! Tampereella on tosi kivasti tarjontaa ja ihania salsa ihmisiä :-)
Teerenpelissä ainakin on tansseja ja muutenkin tampereella ollaan tosi aktiivisia lattari rintamalla! Olen tulossa kesällä bachata festivaaleille ja myöhemmin kesän lopussa salsa festivaaleille.

Ihan mielenkiinnosta kiinnostaisi tietää kuka siellä yliopistolla on opettamassa? :-D olisko joku tuttu HEHEh ja noh nämä latino herrat ovat vähän jotain ihan muuta ;-) siihen vain on totuttava ja ihan virkistäväähän se pieni flirtti on.

Sanna kirjoitti...

Joku Patricio D. taitaa opettaa sitä lattaria? En ole ihan varma. Olen niin varautunut, että kaipaan perus puupökkelö-meininkiä :D!

No ei, siis kyllä se salsa oli tosi ihanaa, mutta sitten kun tosiaan vaan tehtiin sitä samaa askelsarjaa joka kerta, niin jopa minä kyllästyin ja mulla on maailman huonoin motoriikka ja olen hitain oppimaan mitään!

Voisikohan sinne Teerenpeliin mennä vähän katsomaan meininkiä? Kai sielläkin oppii salsaamaan? Asun nimittäin ihan lähellä Teerenpeliä. Olen niin arkajalka.

Oletpa aktiivinen salsaaja! Pitää siis uskoa sua: salsa on ihanaa :D.

Inka kirjoitti...

Pikkuhiljaa yritän saada kommentointisulkua auki, ja sanon ainakin moi! Täällä ollaan kyllä kurkittu, vaikka hiljaa olenkin ollut. Aurinkoa päiviinne! :)